AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Nico Bakker vrijdag, 14 februari 2020 13:13

Stieren aan de leiding bij Randstad

Buiten kan het dan wel flink stormen, op het Damrak is ook de nodige turbulentie waarneembaar. Prima voor actieve beleggers die her en der spannende koopkansen krijgen aangereikt. Zo ook op de dagkaart van Randstad waar in de afgelopen dagen diverse stierenstootjes werden uitgedeeld. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Van negatief naar positief
Een dag of tien geleden zakte de koers onder de gemiddelde lijn naar 51+, zowaar een aderlating op het dagveld. Maar de bulls lieten zich niet verjagen, ze kwamen terug tot aan de gepasseerde SMA lijn op 54+. Maar daarna toch weer de beer aan zet in een poging een dalende trend te starten. Dit werd onlangs weer tegengehouden door de stier op diezelfde 51+ plek. Wat een sensatie, geen downtrend maar een dubbele bodem. Dat was de eerste koopkans, vooral omdat de opvering vanaf 51+ gepaard ging met een Bullish Engulfing patroon. De SMA lijn werd weer opwaarts gepasseerd met de swingteller op +1, de RSI boven de 50 en de NBTrade Indicator in het groen. Een tweede instapkans, maar hoe nu verder?

Door naar de rode streep
Als je als actieve belegger van dag tot dag de strijd volgt op het Damrak en Randstad behoort tot je favoriete fondsen, dan heb je dus in de afgelopen dagen diverse koopkansen aangereikt gekregen. Maar je kunt nu nog steeds meedoen, want de eerste rode streep ligt pas op 56+ in het veld. En wie weet slechten de stieren de weerstand waardoor er uiteraard meer stijgingsruimte vrijkomt op nieuw terrein voor de bulls. Niet eerder dan onder de SMA op 54,00 komt het positieve scenario in gevaar. Voor nu de dappere bullenparade richting 56+ gadeslaan.

BNP Paribas RANDSTAD Turbo LongBNP Paribas RANDSTAD Turbo Short

Disclaimer:
Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

De Aandeelhouder TV

januari 27, 2023

Indices op stoom – 27jan23

januari 27, 2023

2023 kan een redelijk beursjaar worden

januari 27, 2023

ASML, Tesla, Avantium, Microsoft, ChatGPT, Accsys & Chevron | DeAandeelhouder Podcast Afl. 108

januari 27, 2023

Waarschuwing voor beleggers

Columns

Nieuw
27 jan 15:18 Redactie

Hindenburg slaat toe: Adani aandelen hard onderuit

26 jan 14:04 Jordy Beuving

Groeivertraging Microsoft

26 jan 10:45 Doijer en Kalff

Optimaal gebruik maken van de hedge functie van goud en zilver

26 jan 09:56 Redactie

Grote overname DSM roept vraagtekens op

25 jan 13:24 Redactie

De beurs gaat crashen – Jeremy Grantham