Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Stieren aan de leiding bij Randstad

Stieren aan de leiding bij Randstad
14 feb 2020 om 13:13

Buiten kan het dan wel flink stormen, op het Damrak is ook de nodige turbulentie waarneembaar. Prima voor actieve beleggers die her en der spannende koopkansen krijgen aangereikt. Zo ook op de dagkaart van Randstad waar in de afgelopen dagen diverse stierenstootjes werden uitgedeeld. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Van negatief naar positief
Een dag of tien geleden zakte de koers onder de gemiddelde lijn naar 51+, zowaar een aderlating op het dagveld. Maar de bulls lieten zich niet verjagen, ze kwamen terug tot aan de gepasseerde SMA lijn op 54+. Maar daarna toch weer de beer aan zet in een poging een dalende trend te starten. Dit werd onlangs weer tegengehouden door de stier op diezelfde 51+ plek. Wat een sensatie, geen downtrend maar een dubbele bodem. Dat was de eerste koopkans, vooral omdat de opvering vanaf 51+ gepaard ging met een Bullish Engulfing patroon. De SMA lijn werd weer opwaarts gepasseerd met de swingteller op +1, de RSI boven de 50 en de NBTrade Indicator in het groen. Een tweede instapkans, maar hoe nu verder?

Door naar de rode streep
Als je als actieve belegger van dag tot dag de strijd volgt op het Damrak en Randstad behoort tot je favoriete fondsen, dan heb je dus in de afgelopen dagen diverse koopkansen aangereikt gekregen. Maar je kunt nu nog steeds meedoen, want de eerste rode streep ligt pas op 56+ in het veld. En wie weet slechten de stieren de weerstand waardoor er uiteraard meer stijgingsruimte vrijkomt op nieuw terrein voor de bulls. Niet eerder dan onder de SMA op 54,00 komt het positieve scenario in gevaar. Voor nu de dappere bullenparade richting 56+ gadeslaan.

Geniet nu van 50% korting op een Premium Account bij De Aandeelhouder. Ja, dat wil ik!

BNP Paribas RANDSTAD Turbo LongBNP Paribas RANDSTAD Turbo Short

Disclaimer:
Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Randstad

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.