Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Nico Bakker - vrijdag, 14 februari 2020 13:13

Stieren aan de leiding bij Randstad

Buiten kan het dan wel flink stormen, op het Damrak is ook de nodige turbulentie waarneembaar. Prima voor actieve beleggers die her en der spannende koopkansen krijgen aangereikt. Zo ook op de dagkaart van Randstad waar in de afgelopen dagen diverse stierenstootjes werden uitgedeeld. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Van negatief naar positief
Een dag of tien geleden zakte de koers onder de gemiddelde lijn naar 51+, zowaar een aderlating op het dagveld. Maar de bulls lieten zich niet verjagen, ze kwamen terug tot aan de gepasseerde SMA lijn op 54+. Maar daarna toch weer de beer aan zet in een poging een dalende trend te starten. Dit werd onlangs weer tegengehouden door de stier op diezelfde 51+ plek. Wat een sensatie, geen downtrend maar een dubbele bodem. Dat was de eerste koopkans, vooral omdat de opvering vanaf 51+ gepaard ging met een Bullish Engulfing patroon. De SMA lijn werd weer opwaarts gepasseerd met de swingteller op +1, de RSI boven de 50 en de NBTrade Indicator in het groen. Een tweede instapkans, maar hoe nu verder?

Door naar de rode streep
Als je als actieve belegger van dag tot dag de strijd volgt op het Damrak en Randstad behoort tot je favoriete fondsen, dan heb je dus in de afgelopen dagen diverse koopkansen aangereikt gekregen. Maar je kunt nu nog steeds meedoen, want de eerste rode streep ligt pas op 56+ in het veld. En wie weet slechten de stieren de weerstand waardoor er uiteraard meer stijgingsruimte vrijkomt op nieuw terrein voor de bulls. Niet eerder dan onder de SMA op 54,00 komt het positieve scenario in gevaar. Voor nu de dappere bullenparade richting 56+ gadeslaan.

BNP Paribas RANDSTAD Turbo LongBNP Paribas RANDSTAD Turbo Short

Disclaimer:
Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

De Aandeelhouder TV

september 25, 2020

AEX week 39 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

september 25, 2020

Beurs aan infuus VS | 25 september 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

september 24, 2020

Videoreeks – Economie adhv gezelschapsspellen Afl. 20 – Kolonisten van Catan

september 24, 2020

Galapagos update | 24 september 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
25 sep 13:43 ProBeleggen

8% in Galapagos in 3 maanden

25 sep 08:08 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – Grote geldmarkten kunnen nog steeds aantrekkelijk zijn

24 sep 09:59 Bas Heijink

TA S&P500 en NASDAQ: Drietal versteilingen neerwaarts gebroken

24 sep 09:37 Bas Heijink

TA AEX: Neerwaartse versnelling

24 sep 08:31 Shaun Stevens

Angst voor de stad? Stedelijk leven en COVID-19