Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

RANDSTAD naar hogere niveaus

RANDSTAD naar hogere niveaus
1 nov 2021 om 13:30

De korte termijn aandelenvelden liggen er goed bij. Her en der wel wat corrigerende berentikken, maar de bulls voeren de regie. Dat is ook het geval op de dagkaart van Randstad. De bullen lekker in het zadel. Lees maar verder.

Positieve ondertoon

Dat de trend opwaarts is, blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende SMA lijn, keurig ondersteund door mijn marktlens indicatoren die allemaal in de plus noteren. Met mijn nieuwe DBStatus indicator, kortweg DBS genaamd, kun je zien hoe lang een positieve (groen) of negatieve (blauw) conditiefase valide is, afgewisseld met kortstondige correcties of rebounds (goudgeel). Voor Randstad geldt thans de UP status met circa 62,00 als steungrens met motto “Oude weerstand wordt nieuwe steun” en 64+ tot krap 65,00 als weerstandzone. De bulls krijgen dus de gelegenheid op te stomen naar de rode zone.

Coaching

Een vervolg van de korte termijn uptrend is vooralsnog het meest waarschijnlijke scenario. Charttechisch gezien zijn 62,00 en 64,00 cruciale kantelpunten. Actieve beleggers kunnen overwegen met een Turbo Long met matige hefboom (de Risk Reward ratio is niet bijster positief) te profiteren van de verwachte opleving. De BNP Turbo Long 34+ met hefboom van krap 2 zou hiervoor in aanmerking kunnen komen. Volg de indicatoren nauwgezet en grijp in als het geschetste scenario ongedaan wordt gemaakt, maar dat weet u natuurlijk al lang.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo/Booster: klik hier

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s/Boosters op dit fonds: klik hier

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A. (www.bnpparibasmarkets.nl). Wouter de Boer is medewerker van BTAC.
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker dan wel De Boer geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van BTAC, Bakker of De Boer staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Op het moment van schrijven heeft Nico Bakker en/of Wouter de Boer van BTAC in privé dan wel zakelijk mogelijk een long of short positie in een van de onderliggende waarden zoals beschreven in dit document dan wel financiële instrumenten die hier aan zijn gerelateerd. Er kan tevens sprake zijn van indirecte deelnemingen via beleggingsfondsen, pensioenfondsen en/of kapitaalverzekeringen waarin wordt belegd en waar hij of andere medewerkers van BTAC geen invloed hebben op het beleggingsbeleid. Verder zijn er geen andere potentiële belangenconflicten bekend.
Deze aanbevelingen zijn niet opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter bevordering van de onafhankelijkheid van onderzoek op beleggingsgebied en zijn evenmin onderworpen aan een verbod om al vóór de verspreiding van onderzoek op beleggingsgebied te handelen.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Randstad

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.