Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

De 7 beste aandelen om te kopen voor het vierde kwartaal

De 7 beste aandelen om te kopen voor het vierde kwartaal
28 sep 2020 om 16:41

Louis Navellier van InvestorPlace.com laat ons zien welke zeven aandelen je dient te kopen voor het vierde kwartaal van dit hectische jaar. Hij neemt zeven aandelen onder de loep.


2020 is een bizar jaar geweest, maar u kunt een aantal aandelen kopen die u zullen helpen om het jaar toch goed af te sluiten. Als iemand in januari had verteld wat 2020 voor ons in petto had, zou je diegene voor gek verklaren.

Een gekke markt. De verschrikkelijke tol van het nieuwe coronavirus. Een meedogenloze verkiezingscampagne. Lockdowns. Enorme werkloosheid. De race voor een vaccin. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

De uitdaging is om verder te kijken, aangezien de aandelenmarkt vooruitkijkt. Inzien wat er de komende zes maanden gaat gebeuren blijft lastig in te schatten. Komt er een vaccin? Wie wint de verkiezingen? Komt er een tweede golf naast het reguliere griepseizoen?

Investeerders halen wat winst van de tafel. Maar er zijn nog steeds enkele aandelen die u nu kunt kopen die op de lange termijn zullen stijgen dankzij meer fundamentele trends. Dit zijn de zeven beste aandelen om te kopen voor het vierde kwartaal en daarna:

Te kopen aandelen:

Salesforce (NYSE: CRM)

Als een van de pioniers op het gebied van enterprise management software voor customer resource management (CRM), is het nu de dominante speler op dit gebied en breidt het zijn basis en mogelijkheden nu al bijna twee decennia uit. Kortom, CRM stelt bedrijven in staat om de interacties met eerdere, huidige en potentiële klanten te beheren en analyseren. Binnen een klantenbestand op bedrijfsniveau kan dit erg ingewikkeld zijn. En als verschillende verkoop- en klantenserviceteams met deze klanten werken, was het ook een uitdaging om iedereen op de hoogte te brengen.

Salesforce is nu cloudgedreven en blijft de topspeler in de sector. En gezien de transitie van thuiswerk die we hebben gezien, betekent dat een groeiend aantal nieuwe verkoopkansen.

Het CRM-aandeel is het afgelopen jaar met 54% gestegen, met enkele recente winstnemingen. Maar dat maakt het een nog betere koop.

Etsy (NASDAQ: ETSY)

Als er 30 miljoen mensen zonder werk zijn en nog veel meer wachten om te zien of hun baan (of bedrijf) de komende maanden terugkeert, is deze online marktplaats één van de grootste profiteurs daarvan. ETSY heeft zijn bedrijf opgebouwd om individuen te helpen unieke items op zijn online marktplaats te verkopen. Of het nu gaat om het bouwen van een side-gig uit een hobby of het starten van een thuisbedrijf, ETSY is gebouwd voor mensen die buiten het typische 9 tot 5 willen werken.

En de pandemie heeft zijn activiteiten enorm gestimuleerd, zowel aan de vraag- als aan de aanbodzijde. Met gesloten winkels en mensen die rondhangen om hun omgeving te versieren, is ETSY het nieuwe winkelcentrum geworden. Bovendien onderscheidt het zich genoeg van de concurrentie zoals eBay, aangezien EBAY zich richt op een breed scala aan merkartikelen en nieuwe consumptiegoederen met korting, in plaats van op handgemaakte boetiekproducten.

Het aandeel is tot nu toe met 160% gestegen, maar de omzet stijgt en er zijn sterke tekenen dat ETSY nu groot genoeg is om dit momentum gaande te houden nu e-commerce aanslaat. Dat maakt het tot een van de beste aandelen om nu te kopen.

PennyMac Financial Services (NYSE: PFSI)

Je hebt de naam misschien niet gehoord, maar PFSI is de nummer 4 hypotheekverstrekker in de VS. En het is de nummer 1 kredietverstrekker van de overheid. Het gekke is dat het aandeel het afgelopen jaar 83% is gestegen, maar het heeft slechts een marktkapitalisatie van $ 4 miljard en een koers / winstverhouding van minder dan 5x. En daar komt ook nog eens 1% dividend bovenop.

En het is niet zo dat de hypotheekbranche een slechte plek is om te zijn. We hebben record lage hypotheekrentes die waarschijnlijk nog jaren zullen voortduren, zeker tot ver na de pandemie. De huizenverkopen zijn al erg sterk, zelfs in deze economie. Het punt is dat PFSI nu een koopje is en voldoende ruimte heeft om vooruit te komen.

Shenandoah Telecommunications (NASDAQ: SHEN)

De in Virginia gevestigde telecombedrijf bestaat al bijna 120 jaar. En gezien alle vooruitgang en de groei van enorme telecombedrijven zoals AT&T en Verizon, de laatste zelfs een belangrijke speler in zijn servicegebied, blijft SHEN een sterk bedrijf. Eerlijk is eerlijk, met een marktkapitalisatie van $ 2 miljard gaat het de grote jongens niet verslaan. Het heeft een nichemarkt die langs de Appalachen loopt van Maryland tot Kentucky. Maar dit grotendeels landelijke deel van zijn servicegebied vertrouwt al een tijdje op deze provider voor mobiele, breedband- en vaste telefonie. Gezien zijn omvang en al lang bestaande regionale activiteiten, blijft het een solide bedrijf maar wellicht ook een interessant overnamedoelwit. Al deze aspecten maken dat op het juiste moment instappen de sleutel is tot succes bij het beleggen op de lange termijn.

Het aandeel is het afgelopen jaar met 33% gestegen, zelfs na enkele recente verkopen. Het biedt een dividend van 0,7%, wat op zijn minst concurrerend is met andere consumer discretionary bedrijven.

Shutterstock (NYSE: SSTK)

Dit gelicentieerde content-bedrijf begon in 2003 in de nasleep van de dotcom-bubbel. De oprichter, Jon Oringer, zag de mogelijkheden van digitale fotografie en de groeiende behoefte aan digitale afbeeldingen voor websites en andere online media. Stock footage, zoals het in de branche wordt genoemd, gaat over het maken van bibliotheken met visuele inhoud en het tegen betaling beschikbaar stellen van deze bibliotheken aan ontwerpers en uitgevers. De kosten kunnen op basis van een abonnement of per stuk zijn.

Oringer begon met een bibliotheek met 30.000 van zijn eigen stockfoto’s. Naarmate het bedrijf groeide, voegde het bedrijf nieuwe tools en een verscheidenheid aan opties toe voor amateurfotografen, zoals het verwerken van digitale foto’s of het maken van aangepaste items (fotoalbums, kerstkaarten, enz.). Nu heeft SSTK meer dan 340 miljoen afbeeldingen en meer dan 1 miljoen bijdragers in meer dan 150 landen. Met een marktkapitalisatie van iets minder dan $ 2 miljard is het nog steeds een nichespeler op dit gebied, maar dat kan een goede zaak zijn als u op zoek bent naar unieke afbeeldingen. Het aandeel is het afgelopen jaar met 48% gestegen en levert nog steeds een dividend van 1,3% op.

Stamps.com (NASDAQ: STMP)

In een thuiswereld worden digitale oplossingen steeds belangrijker. En de overtuiging is dat nu mensen en bedrijven zijn overgestapt op deze nieuwe digitale wereld, veel bedrijfsmodellen hiervan zullen profiteren. Een daarvan is online postzegels kopen via STMP. Postzegels en postzegels waren vroeger een vrij eenvoudig proces; je zou ze zelfs bij de kassier in de supermarkt kunnen kopen. Maar nu is zelfs boodschappen doen een risicovolle bezigheid geworden. En in een rij staan ​​bij het postkantoor staat zeker niet bovenaan de hitparade van iemand.

STMP bestaat al sinds 1996 maar komt eindelijk tot zijn recht. Het bedrijf biedt ook meer dan alleen postzegels voor particulieren. Het heeft ook verzendsoftware en -services voor verladers met grote volumes. STMP-aandelen zijn meer dan 200% gestegen in de afgelopen 12 maanden, maar het wordt verhandeld tegen een koers / winstverhouding van 48x en heeft een marktkapitalisatie van $ 4 miljard.

Zoom-videocommunicatie (NASDAQ: ZM)

Nog maar drie jaar geleden was ZM een start-up voor videoconferenties die gebruikersvriendelijkere videoconferenties beloofde voor particulieren en kleine bedrijven, maar ook voor academische instellingen. Het had een waardering van $ 1 miljard.

ZM-aandelen gingen in 2019 naar de beurs met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 11 miljard. Toen sloeg de pandemie toe. ZM heeft nu een marktkapitalisatie van $ 142 miljard en het aandeel is het afgelopen jaar met 512% gestegen. Het belangrijkste om in gedachten te houden in deze technische ruimte is dat wanneer iets op deze schaal aan populariteit wint, het voor iedereen moeilijk is om te concurreren. De technologie, in dit geval de videoconferenties van ZM, is overgenomen en is nu de standaard voor miljoenen mensen over de hele wereld. Hetzelfde gebeurde met Twitter en Alphabet. Het was niet zozeer de techniek als wel de snelheid van acceptatie en het gebruiksgemak.

Het heeft de bliksem in een fles opgevangen. En nu het een serieus technologieaandeel tussen de grote bedrijven is, heeft het geld en zichtbaarheid om de komende jaren te groeien.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.