Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Aandelen ASMI omhoog: dit is waarom

Aandelen van ASM International (ASMI) stijgen 6% in reactie op twee koopaanbevelingen. Zowel Morgan Stanley als Bank of America verhoogden het koersdoel voor ASMI. Sinds begin dit jaar stegen aandelen ASMI met meer dan 60%. In deze video meer uitleg over wat er speelt.

Zelf inspelen op een koersstijging (of daling) van ASMI? Dat kan middels een warrant. Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht alle beschikbare Warrants SG: https://sgbeurs.nl/product-search/warrants/all-assettypes/all-assets?CallPutRadio=Put

Warrants ASMI: https://sgbeurs.nl/product-search/warrants/all-assettypes/asm%20international

Artikel DAH met uitleg over Warrants: https://www.deaandeelhouder.nl/columns/inspelen-op-een-koersbeweging-met-warrants/

Factsheet Warrants: https://sgbeurs.nl/contentmgmt/media/oeohdoar/210701-bro-warrant-factsheet.pdf

Brochure Warrants: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/827/37/210519-bro-warrants-nl-web.pdf

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.