AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Beursnieuws

ABM maandag, 18 juli 2022 16:48

Video: risico’s op recessie nemen toe

In dit artikel vind u onder andere informatie over: Abn Amro, Adidas, Air Liquide, Airbus, Allfunds, Allianz, Alumex, AXA, Banco Santander, Basf, Bayer, BBVA, BE20, Bever Holding, BMW, BNP Paribas, Brederode, Brill Koninklijke, Coca Cola Europacific Partners, Core Laboratories, CRH, Crystal Peak Acquisition, CTAC, Danone, Deutsche Boerse, Deutsche Post, Deutsche Telecom, DGB Group, DOW30, Ease2pay NV, Enel, Energy Transition Partners BV, ENI, Envipco Holding NV, Epic Acquisition Corp, ESG Core Investments BV, Esperite N.V, Essilor Luxottica, Eurocastle, Exmar, FIN20, Flutter Entertainment, FR40, Gimv NV, Greenyard, HAL Trust, Heineken Holding NV, Hermès International, Holland Colours NV, Hydratec Industries NV, Iberdrola, Iex Group NV, Inditex, Infineon, Intesa Sanpaolo, Kering, Kinepolis, Kone, L’Oreal, Lavide, Lotus Bakeries, LVMH, Marel hf, Mercedes Benz, Mithra Pharma, Monsanto, Munich Re, NED25, NedSense Enterprises NV, NEPI Rockcastle PLC, New Sources Energy N.V, Neways, Neways Electronics International NV, NLMID, NX Filtration, Nyrstar NV, Pegasus Acquisition Company Europe BV, Pernod Ricard, Pershing Square Holdings, Porceleyne Fles Koninklijke, PORT20, Proximus NV, Reinet Investments S.C.A., Rood Microtec, Safran, Sanofi, SAP, Schneider Electric, Scholt Energy, Siemens, SnowWorld, SPA35, Stellantis, Tetragon Financial Group Ltd, Thunderbird Resorts Inc, Tie Kinetix, Total Energies, Tubize, Twitter, Twitter Inc., UMG, Umicore SA, Unifiedpost Group, USA500, Value8, Vam Investments, Veon, Vinci, Vivendi, VIX, Volkswagen AG, Volta Finance, Vonovia SE, Xior,

Hoewel geen slecht cijferseizoen wordt verwacht, neemt het winstmomentum af, vertraagt de economische groei en nemen risico's op een recessie toe. Dit zei beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABN AMRO voor de camera van ABM Financial News.

"Vooral in Europa kan dit vanwege de energiecrisis leiden tot een stevige recessie", voegde hij toe.

"Daarom hebben wij onze beleggingsportefeuille nog defensiever gedraaid en zijn we terughoudender geworden op aandelen en op minder kredietwaardige bedrijfsobligaties", zei de beleggingsstrateeg.

Klik hier voor: risico's op recessie nemen toe


De koers van het aandeel Abn Amro noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel BE20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel DOW30 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel FIN20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel FR40 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel NED25 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel NLMID noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel PORT20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Proximus NV noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel SPA35 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Twitter noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Twitter Inc. noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel UMG noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Umicore SA noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel USA500 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel VIX noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.


Lees meer over de onderwerpen in dit bericht:

Videobericht

De Aandeelhouder TV

september 26, 2022

ADYEN mag rebounden – 26sep22

september 26, 2022

Fed accepteert economische druk

september 26, 2022

Koopsignaal voor de Belgische beurs?

september 26, 2022

Valutacrisis? | 26 september 2022 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:19

  Beleggers wachten met spanning op nieuwe inflatiecijfers

 • 17:21

  TA van Edward Loef – Vangrails in de Nasdaq-100 index

 • 16:51

  LYNX Beursflash | Aandeel ING: profiteren van stijgende rentes

 • 11:40

  AEX toont kracht & technisch bodempatroon voor aandeel BESI

 • 08:05

  Beurzen omhoog in aanloop naar nieuwe inflatiecijfers

 • 17:24

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken?

 • 07:43

  Dalende inflatieverwachting geeft beurzen een boost

 • 17:47

  TA van Edward Loef – Bankaandelen hoger na ECB-besluit

 • 13:00

  Swing trading: een ‘spannende’ beleggingsstrategie

Masterclasses

Columns

Nieuw
26 sep 09:33 Cees Smit

Geen vette pret met de FED

25 sep 11:47 Nico Inberg

Deze hedges werken (nog) niet

24 sep 15:12 Nico Inberg

Riemen vast: Italië en Oekraïne zetten de toon