AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Beursnieuws

ABM maandag, 18 juli 2022 16:48

Video: risico’s op recessie nemen toe

In dit artikel vind u onder andere informatie over: Abn Amro, Adidas, Air Liquide, Airbus, Allfunds, Allianz, Alumex, AXA, Banco Santander, Basf, Bayer, BBVA, BE20, Bever Holding, BMW, BNP Paribas, Brederode, Brill Koninklijke, Coca Cola Europacific Partners, Core Laboratories, CRH, Crystal Peak Acquisition, CTAC, Danone, Deutsche Boerse, Deutsche Post, Deutsche Telecom, DGB Group, DOW30, Ease2pay NV, Enel, Energy Transition Partners BV, ENI, Envipco Holding NV, Epic Acquisition Corp, ESG Core Investments BV, Esperite N.V, Essilor Luxottica, Eurocastle, Exmar, FIN20, Flutter Entertainment, FR40, Gimv NV, Greenyard, HAL Trust, Heineken Holding NV, Hermès International, Holland Colours NV, Hydratec Industries NV, Iberdrola, Iex Group NV, Inditex, Infineon, Intesa Sanpaolo, Kering, Kinepolis, Kone, L’Oreal, Lavide, Lotus Bakeries, LVMH, Marel hf, Mercedes Benz, Mithra Pharma, Monsanto, Munich Re, NED25, NedSense Enterprises NV, NEPI Rockcastle PLC, New Sources Energy N.V, Neways, Neways Electronics International NV, NLMID, NX Filtration, Nyrstar NV, Pegasus Acquisition Company Europe BV, Pernod Ricard, Pershing Square Holdings, Porceleyne Fles Koninklijke, PORT20, Proximus NV, Reinet Investments S.C.A., Rood Microtec, Safran, Sanofi, SAP, Schneider Electric, Scholt Energy, Siemens, SnowWorld, SPA35, Stellantis, Tetragon Financial Group Ltd, Thunderbird Resorts Inc, Tie Kinetix, Total Energies, Tubize, Twitter, Twitter Inc., UMG, Umicore SA, Unifiedpost Group, USA500, Value8, Vam Investments, Veon, Vinci, Vivendi, VIX, Volkswagen AG, Volta Finance, Vonovia SE, Xior,

Hoewel geen slecht cijferseizoen wordt verwacht, neemt het winstmomentum af, vertraagt de economische groei en nemen risico's op een recessie toe. Dit zei beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABN AMRO voor de camera van ABM Financial News.

"Vooral in Europa kan dit vanwege de energiecrisis leiden tot een stevige recessie", voegde hij toe.

"Daarom hebben wij onze beleggingsportefeuille nog defensiever gedraaid en zijn we terughoudender geworden op aandelen en op minder kredietwaardige bedrijfsobligaties", zei de beleggingsstrateeg.

Klik hier voor: risico's op recessie nemen toe


De koers van het aandeel Abn Amro noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel BE20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel DOW30 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel FIN20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel FR40 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel NED25 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel NLMID noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel PORT20 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Proximus NV noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel SPA35 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Twitter noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Twitter Inc. noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel UMG noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel Umicore SA noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel USA500 noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

De koers van het aandeel VIX noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.


Lees meer over de onderwerpen in dit bericht:

Videobericht


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

De Aandeelhouder TV

februari 1, 2023

BASIC-FIT winstnemingen? – 01feb23

februari 1, 2023

Philips krijgt klappen | 1 februari 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 31, 2023

AEX “Stuwende Stieren” – 31jan23

januari 31, 2023

Belangrijke beursweek met Fed en ECB

Het laatste beursnieuws

updates

 • 10:33

  ETF van de week: SPDR S&P US Financials Select Sector UCITS ETF (ZPDF)

 • 08:09

  Fed zet inflatiestrijd door, renteverhoging van 0,25% verwacht

 • 08:13

  Europees economisch sentiment trekt aan en beurs in standby-modus voor rentebesluiten

 • 12:08

  AEX stabiliseert binnen uptrend & TA-update Tesla

 • 08:21

  Deze week: rentebesluit Fed en ECB

 • 08:15

  S&P 500 breekt dalende trend, dankzij Big Tech

 • 15:12

  LYNX Beursflash | Aandeel Tesla: analyse 4e kwartaalcijfers

 • 10:07

  Aandeel Tesla: Musk’s Masterplan

 • 08:55

  Futures op Wall Street hoger na cijfers Tesla & Chevron

Masterclasses

 • 07 februari

  De beleggingstips voor 2023 van Nico Inberg

 • 07 maart

  De beleggingstips voor 2023 van Gert Bakelants

 • 14 maart

  De beleggingstips voor 2023 van Edwin Wierda

Columns

Nieuw
01 feb 14:58 ProBeleggen

Slim beleggen in ASM International

01 feb 09:06 Bas Heijink

Gaat de euro weer stijgen?

31 jan 11:29 Nico Inberg

KPN: Hoeksteentje in de portefeuille