AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Aandeel UMG NL0015000IY2

Universal Music Group N.V. is wereldwijd actief als muziekonderneming. Zij is actief via de segmenten Recorded Music, Music Publishing en Merchandising & Overige. Het segment Recorded Music ontdekt en ontwikkelt artiesten, verkoopt en promoot hun muziek in verschillende formaten en op verschillende platforms, en houdt zich bezig met live-evenementen, sponsoring, film- en televisieactiviteiten. De Music Publishing-afdeling ontdekt en ontwikkelt liedjesschrijvers, en bezit en beheert de auteursrechten voor muzikale composities die gebruikt worden in opnames, publieke optredens en aanverwant gebruik, zoals films en advertenties. Het segment Merchandising & Overige produceert en verkoopt producten van artiesten en andere merknamen via verschillende verkoopkanalen, waaronder mode, concerttournees en internet, en biedt diensten aan op het gebied van het beheer van merkrechten. De onderneming heeft ongeveer 3 miljoen opnames, 4 miljoen titels in eigendom en beheer, en 250 artiesten/merken, en is eigenaar van ongeveer 50 labels in verschillende muziekgenres. De onderneming werd opgericht in 2020 en heeft haar hoofdkantoor in Hilversum, Nederland.

Match My View helpt u met uw zoektocht naar het juiste hefboomproduct.
Bepaal op basis van uw visie real-time welke hefboomproducten het beste passen bij uw scenario.

Koers UMG

De koers van het aandeel UMG noteert live op * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op * met het dieptepunt op *.

Dividend UMG

Er is geen dividend data.
Geen dividen informatie gevonden.

Over UMG

Universal Music Group (UMG) beheert de muziekrechten van vele muzikanten. Het behoort tot de grootste muziekconcerns ter wereld. Het marktaandeel ligt boven de 30%. Het in Amerika gevestigde  bedrijf was onderdeel van het Franse bedrijf Vivendi. Sinds 21 september 2021 staat het bedrijf genoteerd aan de Amsterdamse beurs en in december 2021 werd het opgenomen in de AEX.

Financiële kalender

UMG
Er zijn geen agendapunten.

De Aandeelhouder TV

januari 24, 2023

PHARMING “Wacht op wit” – 24jan23

januari 24, 2023

Cijfers ASML: hier moet je als belegger op letten

januari 24, 2023

Vandaag Microsoft met cijfers | 24 januari 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 23, 2023

ARCELOR MITTAL op stoom – 23jan23

Columns

Nieuw
24 jan 09:08 Wernhard Kublun Becerra

De comeback van obligaties in 2023

24 jan 09:11 Alexis Bienvenu

Amerikaanse huizenmarkt zakt weg

23 jan 16:23 Redactie

Beleggers verkopen Amerikaanse aandelen – dit is waarom