Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2021

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2021
4 feb 2021 om 13:11

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingsideeën en benieuwd naar de visie van ervaren beleggingsexperts voor het komende beursjaar?

Markeer dan woensdag 17 februari 2021 vanaf 20:00 uur in uw agenda. Deze avond presenteert LYNX voor het tiende jaar op rij het LYNX Beleggersdebat.

Tijdens deze jubileumeditie zullen de grootste winnaars van het afgelopen decennium met elkaar in debat gaan over uitdagende stellingen. De vier beleggingsexpert delen tevens weer hun favoriete aandelen voor het jaar 2021, live vanuit het Bimhuis in Amsterdam.

De experts van het LYNX Beleggersdebat 2021

Nico Inberg

Op het moment is Nico werkzaam bij De Aandeelhouder. Hier informeert hij hij beleggers dagelijks over alles wat er gebeurt op de financiële markten. Voorheen was Nico werkzaam bij IEX en was hij partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon. Met ruim 20 jaar ervaring op zak, heeft Nico een evenwichtige kijk op de financiële markten gecreëerd. Hij laat zich niet snel gek

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.