Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Gevaarlijk spelletje in GameStop

TA van Edward Loef – Gevaarlijk spelletje in GameStop
29 jan 2021 om 17:03

Een kat en muis spel voltrekt zich momenteel in het aandeel GameStop. Deelname is niet mogelijk zonder acceptatie van grote financiële risico’s.

GameStop (GME) op uurbasis vanaf 11 januari 2021 t/m heden kort na opening Wall Street

GameStop (GME) op uurbasis vanaf 11 januari 2021 t/m heden kort na opening Wall Street

Voor de (fundamentele) achtergronden ter verklaring van de explosieve koersstijging in het aandeel GameStop (GME), gelieve u externe gerenommeerde (media)bronnen raadplegen. Vaststaat dat geen particuliere belegger of professionele hedgefondsmanager waarschijnlijk in staat zal zijn om goed grip te krijgen op de wilde koersbewegingen (gisteren van $ 483 naar $ 112,25 en zojuist ca. $ 354). De (enorme) koersgaten die tussen de slotkoersen van de ene handelsdag en openingskoers een dag later ontstaan, zijn onbeheersbaar. Dat zulke koersgaten vrij snel weer worden opgevuld lijkt het enige houvast te zijn dat tijdens de handelsuren wordt geboden. Gelet op het proces van hogere bodems is het koersspektakel in GameStop nog maar net begonnen. Waar het kat en muis spel tussen vraag en aanbod en ‘fair play’ op de beurs eindigt is een $ 1000 vraagstuk, en wellicht een veelvoud ervan.

Emini S&P 500 future op uurbasis vanaf eind o

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.