Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken
21 jan 2021 om 16:55

Wanneer men wil weten hoe het gesteld is met het beleggersvertrouwen, kijk dan naar het proces van hogere bodems en hogere toppen.

Galapagos vanaf 2020 op dagbasis

Galapagos vanaf 2020 op dagbasis

Het aandeel Galapagos noteert momenteel ca. 13% boven de slotkoers van vorige week vrijdag. Het aandeel is hier bij de opmaak van deze blog de sterkste stijger deze week in de AEX-index. Op 17 december jl. werd bij een beurskoers van € 76,18 na de terugval naar een meerjarige bodem gevraagd om een nieuwe start. Er meldde zich vervolgens een nieuwe schare investeerders. Een uitdaging wordt spoedig het koersgebied tussen € 95,70 en € 99,86. Gesneuvelde bodemniveaus roepen immers pijnlijke herinneringen op, waarvan afscheid kan worden genomen via een verkoop bij deze voormalige bodem. De opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandlijn wordt vaak gevolgd door een terugtest. Meer investeerders kunnen zich melden bij een ‘gap fill’ tussen € 84,44 en € 86,14.

POSTNL vanaf 2020 op dagbasis

POSTNL vanaf 2020 op dagbasis

In de Amsterdamse Midkapindex is het aandeel PostNL bij de opmaak van deze blog de grootste stijger (ca. 5%) en dat geldt ook voor de geboekte vooruitgang (ca. 8%) ten opzichte van eind vorige week. D

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.