Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Fortis komt met details deal BNP en Belgische Staat

Fortis komt met details deal BNP en Belgische Staat
2 feb 2009 om 08:15

Fortis heeft zoals eerder aangekondigd de details bekendgemaakt van zijn herziene overeenkomst met BNP Paribas en de Belgische Staat. Het addendum is beschikbaar gesteld met het oog op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fortis SA/NV op 11 februari 2009.

Het addendum beschrijft de details van de verbeteringen in de transacties gesloten in oktober 2008 die Fortis, de Belgische Staat en BNP Paribas zijn overeengekomen. Het addendum geeft ook inzicht in de geschatte impact op de pro forma financiële positie van Fortis en tevens beschrijft het de impact op de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fortis SA/NV op 11 februari 2009.
 
Aandeelhouders die Fortis reeds een volmacht hebben bezorgd met steminstructies en die deze steminstructies zouden willen wijzigen in het licht van dit addendum worden verzocht om uiterlijk 4 februari om 19.00 uur een nieuwe volmacht te sturen naar Fortis SA/NV.

Handel

De handel in het aandeel Fortis wordt vandaag hervat. De CBFA, de Belgische tegenhanger van de AFM, legde vrijdag de handel stil om beleggers en andere belanghebbenden te mogelijkheid te geven naar de nieuwe overeenkomst tussen BNP Paribas, de Belgische Staat en Fortis te kijken.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.