Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Aandeelhouders USG stemmen voor invoering beschermingspreferente aandelen

Aandeelhouders USG stemmen voor invoering beschermingspreferente aandelen
23 dec 2008 om 12:13

USG People maakt bekend dat haar aandeelhouders vandaag tijdens de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders hebben ingestemd met de voorgestelde statutenwijziging. Deze aanpassing van de statuten is door de Executive Board en Raad van Commissarissen voorgesteld om de invoering van beschermingspreferente aandelen mogelijk te maken.
 
De Executive Board laat weten verheugd te zijn dat de aandeelhouders hebben ingestemd met het voorstel om invoering van beschermingspreferente aandelen mogelijk te maken. De Executive Board meent dat USG People hiermee haar onderhandelingspositie kan versterken indien omstandigheden dit in de toekomst gewenst maken.
 
De komende zes maanden zal de Executive Board gebruiken om de stichting op te richten. Conform de bevoegdheden die zij in dit kader van de aandeelhouders toegewezen heeft gekregen, zal de Executive Board aan de stichting een optie verlenen tot het nemen van preferente aandelen. Er zullen drie personen in het bestuur van de stichting worden benoemd.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.