Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Arcadis verkoopt Copijn aan Hoek

Arcadis verkoopt Copijn aan Hoek
4 aug 2008 om 08:08

Advies- en ingenieursbureau Arcadis verkoopt Copijn aan Hoek Hoveniers uit Voorhout. Copijn, gevestigd te Utrecht en opgericht in 1807, is een onderneming actief in het ontwerp en de uitvoering van specialistische groenprojecten. Het bedrijf was sinds 1994 een onderdeel van Arcadis. Verdere financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Arcadis neemt afscheid van Copijn ‘omdat de activiteiten niet langer aansluiten bij de strategie van de onderneming’. De Midkapper wil hoger in de waardeketen actief zijn en daarbij is geen plaats meer voor de uitvoerende activiteiten zoals die door Copijn worden aangeboden. “Omdat Copijn een totaalproduct van ontwerp tot uitvoering wil blijven aanbieden, ligt een voortzetting van de activiteiten buiten Arcadis meer voor de hand”, aldus het persbericht.

Copijn blijft als zelfstandig en onafhankelijk merk in de markt actief met bijbehorende beeldmerken en domeinnamen. Arcadis en Copijn blijven nauw samenwerken, onder meer in lopende projecten zoals de Floriade 2012 in Venlo.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.