Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

TKH presenteert sterke cijfers

TKH presenteert sterke cijfers
6 mei 2008 om 08:13

TKH Group kwam voorbeurs met een trading update. Het technologiebedrijf zag de nettowinst in het eerste kwartaal groeien met 41,6 procent, naar 11,5 miljoen euro. De omzet kwam uit op 255,2 miljoen euro, een stijging van 29,0 procent. Het bedrijfsresultaat bedroeg 20,1 miljoen euro, een winst van 56,1 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar.

Toelichting

Alexander van der Lof, CEO TKH: “De markten waarin TKH opereert hebben een gezonde groei laten zien. De innovaties hebben hier sterk aan bijgedragen. De TKH-strategie zet in op trends die een bovengemiddelde groei mogelijk maken. Het eerste kwartaal 2008 heeft dit duidelijk bevestigd. De uitbestedingstrend binnen de industriële sector evenals de sterk groeiende behoefte aan een veiliger omgeving zijn belangrijke groeimotoren voor TKH.”

Vooruitzichten

In maart 2008 bij de publicatie van de jaarcijfers 2007, heeft TKH de verwachtinguitgesproken van een groei van omzet en resultaat in 2008: “De Industrial Solutions zijn door de focus op efficiency oplossingen goed gepositioneerd voor groei. De uitbestedingstrend binnen de industriële sector is daarnaast een belangrijke driver voor de groeimogelijkheden van deze activiteiten.”TKH ligt naar eigen zeggen op koers om deze groei te realiseren, het komt bij de presentatie van de halfjaarcijfers met een gedetailleerde verwachting.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.