Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Uitkomsten jaarvergadering Fortis

Uitkomsten jaarvergadering Fortis
30 apr 2008 om 09:07

De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van Fortis SA/NV en Fortis N.V. hebben alle voorstellen goedgekeurd die de Raad van Bestuur aan hen heeft voorgelegd.

 
Dividend

Fortis heeft in september over de eerste helft van 2007 een interim-dividend uitgekeerd van EUR 0,70 per aandeel, in lijn met het dividendbeleid om 50% van het jaarlijkse dividend over het voorafgaande boekjaar te betalen. Het vanwege de claimemissie gecorrigeerde interim-dividend over 2007 bedraagt EUR 0,586 per aandeel.

 
Gezien dit gecorrigeerde interim-dividend over 2007 van EUR 0,586 en een voorgesteld slotdividend van EUR 0,59, bedraagt het totale voorgestelde dividend over 2007 EUR 1,176 per aandeel in contanten. Het slotdividend zal betaalbaar zijn vanaf 27 mei 2008.

 
Samenstelling van de Raad van Bestuur

Graaf Maurice Lippens is herbenoemd tot niet-uitvoerend bestuurder voor een periode van vier jaar, te weten tot na afloop van de Gewone/Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2012.

 
De heer Jacques Manardo is herbenoemd tot niet-uitvoerend bestuurder voor een periode van drie jaar. De heer Rana Talwar is herbenoemd als niet-uitvoerend bestuurder. De heer Jean-Paul Votron is herbenoemd tot uitvoerend bestuurder De heer Louis Cheung Chi Yan is benoemd tot niet-uitvoerend bestuurder evenals alle anderen voor een periode van drie jaar.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.