Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TNT investeert in vrachtvervoer

TNT investeert in vrachtvervoer
11 apr 2008 om 09:08

TNT heeft vandaag bekendgemaakt dat het in de komende 5 jaar 100 miljoen euro gaat investeren in de versterking van de dekking, de connectiviteit en de infrastructuur van haar netwerken. TNT wil hiermee een leidende positie opbouwen door te profiteren van de sterk groeiende vraag naar express vrachtvervoer tussen Zuidoost-Azië, China en Europa.

De vraag is vooral afkomstig van klanten in de sectoren hightech, apparatuur- en machinebouw, en gezondheidszorg, die steeds grotere volumes hoogwaardige goederen verzenden tussen Zuidoost-Azië, China en Europa.

Toelichting TNT

Onno Boots, Regional Managing Director van TNT in Zuidoost-Azië: “Onze klanten vervoeren steeds meer grote volumes hoogwaardige goederen tussen Azië en Europa en willen over de gehele transportweg van hun goederen dezelfde kwaliteit van de dienstverlening”.

Asia Road Network

Deze verbetering van het netwerk voor luchtvervoer van TNT sluit aan op het Asia Road Network, dat ruim 120 steden in Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam en China met elkaar verbindt. Op basis van haar sterke binnenlandse netwerkcapaciteiten stelt TNT in te zijn om staat vracht te vervoeren tussen de belangrijkste steden van Zuidoost-Azië met een duur van gemiddeld 48 uur.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.