Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Positieve onderzoeksresultaten Onward Medical in vakblad

Positieve onderzoeksresultaten Onward Medical in vakblad
20 mei 2024 om 18:15

(ABM FN) Onward Medical heeft met zijn Up-LIFT onderzoeksstudie alle primaire veiligheids- en effectiviteits-eindpunten behaald met zijn ARC-EX Therapy. Dit meldde het farmaceutische bedrijf maandag nabeurs met de publicatie van de studieresultaten in het medische vakblad Nature Medicine.

Verder toonde de ARC-EX Therapy “significante verbeteringen in kracht, functie en gevoel in de bovenste ledematen bij mensen met chronische tetraplegie als gevolg van cervicaal ruggenmergletsel”, aldus het bedrijf.

Aan het einde van het onderzoek werd 72 procent van de deelnemers aan het onderzoek beschouwd als responders op de niet-invasieve ARC-EX Therapy van Onward, “op basis van een conservatieve definitie die vereist dat responders voldoen aan de criteria voor verbetering in zowel kracht als functionele domeinen ten opzichte van standaard revalidatie alleen”, zei het bedrijf.

Opmerkelijk is volgens Onward dat het aantal responders toenam tot 90 procent “wanneer de definitie deelnemers omvatte met verbeteringen in ten minste één kracht of functioneel resultaat.”


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers AMD (Advanced Micro Devices)

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.