Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Dico neemt 18 winkels over

Dico neemt 18 winkels over
17 mrt 2008 om 10:29

DICO, leverancier van bedden en slaapkamermeubilair, heeft vrijdag 14 maart 2008 achttien winkels overgenomen van TB Holding B.V. Het gaat om zestien winkels in Nederland en twee in België. "Dit is de eerste stap in de al eerder aangekondigde verticale integratie die DICO nastreeft," zegt bestuursvoorzitter Dick de Vries.

 

Overname 

TB Holding BV is voor 90,2 procent aandeelhouder van TBE Holding B.V. waaronder 13 van de 18 winkels vallen. DICO zal de directie van zowel TB Holding als van TBE Holding voeren. DICO heeft inmiddels twee interim-managers aangesteld om structuur en formulemanagement aan te brengen in de winkels. Zij gaan vanaf maandag 17 maart 2008 aan de slag.

 

Toelichting

"Met de achttien winkels willen we volgens een voor de consument herkenbare formule gaan werken," aldus De Vries. "Naast DICO-producten zullen er ook artikelen van andere merken worden gevoerd. In de loop van 2008 moet deze operatie worden afgerond. Onze ambitie als DICO is om, in een tijdsbestek van ongeveer drie jaar, door te groeien naar veertig tot zestig winkels binnen die formule."

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.