Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Bod op RSDB uitgebracht

Bod op RSDB uitgebracht
13 mrt 2008 om 08:40

RSDB heeft via een financiële instelling bericht ontvangen van een investeerder dat deze voornemens is een openbaar bod uit te brengen op alle gewone aandelen RSDB van 40,00 euro per aandeel (slotkoers woensdag 36.90 euro) met inbegrip van het dividend over het boekjaar 2007 en dat zij daarover onder voorwaarden overeenstemming heeft bereikt met verschillende aandeelhouders in RSDB die tezamen de meerderheid van de aandelen RSDB houden.

 

De investeerder heeft RSDB daarbij medegedeeld dat zij in grote lijnen de strategie van RSDB die gericht is op consolidatie van de bedrijfstak ondersteunt. De investeerder heeft verder RSDB medegedeeld dat een bevredigende uitkomst van een due diligence onderzoek één van de voorwaarden is.

 

RSDB is niet betrokken geweest bij het overleg tussen de betrokken aandeelhouders en de investeerder. RSDB zal in overleg treden met de investeerder om zich te informeren over het voornemen van de investeerder en de door de investeerder met de betrokken aandeelhouders overeengekomen voorwaarden die vervuld moeten zijn voordat de investeerder het bod uitbrengt en de voorwaarden waaronder het bod zal worden uitgebracht. RSDB kan in deze fase geen nadere mededelingen doen.

 

Bron: koersalarm.nl 

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.