Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Fortis benoemt drie nieuwe leden RvC

Fortis benoemt drie nieuwe leden RvC
4 feb 2008 om 16:15

Per januari 2008 heeft Fortis drie nieuwe leden benoemd in de Raad van Commissarissen:

  • mevrouw Mr. I. (Inge) Brakman. Voorzitter van het College van het Commissariaat voor de Media en ondermeer lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit van Amsterdam en bestuurslid van De Baak, Managementcentrum VNO-NCW;

  • mevrouw A.P.M. (Ada) van der Veer-Vergeer. Onafhankelijk Bestuursadviseur met ruime ervaring in de bancaire sector, ondermeer als CEO Currence en Hoofddirectie Achmea Bank Holding. Ondermeer lid Raad van Toezicht Nederlandse Publieke Omroep en Stichting NOS en lid Advisory Board British Telecom.

  • mevrouw Prof. Mr. H.M. (Hélène) Vletter- van Dort. Hoogleraar bank- en effectenrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, voormalig raadsheer in de Ondernemingskamer Gerechtshof Amsterdam en ondermeer docent bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Lex Kloosterman: "Ik ben zeer verheugd met de benoeming van commissarissen van dit kaliber en hun bijdrage aan een verdere kennisverdieping van onze Raad van Commissarissen".

De heer C.N. (Camille) Fohl zal, na goedkeuring van De Nederlandsche Bank, eveneens toetreden tot de Raad van Commissarissen. De benoeming van de heer Fohl is onder voorbehoud van instemming door de Ondernemingsraad.

Bron: koersalarm.nl

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.