Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Holland Colours opent nieuwe fabriek

Holland Colours opent nieuwe fabriek
22 jan 2008 om 08:16

Holland Colours heeft haar productiecapaciteit in Hongarije verdubbeld. De onderneming heeft geinvesteerd in de vestiging in Szolnok, waar onder meer Holcobatch, Holcoprill en Holcosil HTV, de drie belangrijkste kleursystemen die Holland Colours levert aan de kunststofindustrie, worden gemaakt.

“De groeiende behoefte aan kleursystemen voor de kunststofindustrie ligt ten grondslag aan de uitbreiding”, aldus het persbericht. Naast productieapparatuur is er ook additionele apparatuur geïnstalleerd in Szolnok om het kwaliteitslaboratorium te versterken.

Reactie

“We hebben geïnvesteerd in nieuwe productie capaciteit in Szolnok, Hongarije, om onze bedrijfsdoelstelling te ondersteunen: een jaarlijkse groei van 5 tot 10 procent in onze focusmarkten,” aldus Bernard van Schaik, Algemeen Directeur.

Managementbenoemingen

Holland Colours meldde en passent een aantal wisselingen aan de top van het bedrijf: Gert Jan Luiten, op dit moment Directeur Financiën, Logistiek & ICT, wordt per 1 maart 2008 benoemd tot Manager Business Processen & ICT. Hij wordt opgevolgd door Jeroen Straathof.

Eugene van Thiel, lid van de Raad van Commissarissen van Holland Colours NV, zijn functie voor het einde van zijn termijn neer zal leggen om gezondheidsredenen. Hij zal aftreden in de aandeelhoudersvergadering van juli 2008.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.