Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Gesprek Rexel en Hagemeyer geen succes

Gesprek Rexel en Hagemeyer geen succes
30 okt 2007 om 17:29

Hagemeyer blijft Rexels ongevraagde voorgestelde bod van 4,60 euro in contanten per aandeel afwijzen. Dit maakte het Nederlandse bedrijf vandaag zojuist bekend middels een persbericht. Hagemeyer heeft vandaag vertegenwoordigers van Rexel ontmoet om het Franse bedrijf in staat te stellen haar ongevraagde voorgestelde bod nader toe te lichten.

 

De top van Hagemeyer sprak wederom uit dat zij ervan overtuigd blijft dat de voortgaande verbetering van Hagemeyers resultaten een aanzienlijk hogere waarde kan realiseren dan het bod van 4,60 euro per aandeel van Rexel.

 

Hagemeyer heeft ook herhaald van mening te zijn dat een mogelijke combinatie voor de overnemende partij tot aanzienlijke synergievoordelen zou leiden en dat, in geval van een transactie, Hagemeyer en haar aandeelhouders een redelijk aandeel van dit voordeel zouden moeten ontvangen. Hagemeyer is bereid om een vervolgafspraak te maken als Rexel hierom zou verzoeken. Hiermee lijkt het concern de deur voor een overname niet te hebben gesloten.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.