Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Oranjewoud neemt Boralit over

Oranjewoud neemt Boralit over
27 jul 2007 om 10:22

Oranjewoud heeft in principe overeenstemming bereikt over de overname van 50 procent van de aandelen in Boralit Nederland B.V.. Het bedrijf uit Zuidwolde produceert duurzame, gekwalificeerde (afval)waterbehandeling- en opslagsystemen. Met de overname versterkt Oranjewoud zijn activiteiten op het gebied van realisatie.

Boralit Nederland B.V. is een organisatie die de ontwikkeling van innovatieve producten verzorgt op het gebied van regen en afvalwaterbeheersing, die een brede toegevoegde waarde hebben voor de maatschappij. De ontwikkeling, productie en begeleiding van de producten geniet aandacht van technisch afgevaardigd biologen, ontwerpers, engineers en coördinatoren die het proces op de gewenste disciplines begeleiden en opvolgen. Naast productontwikkeling ondersteunt en ontwikkelt Boralit projecten waar waterstromen toekomstgericht technisch, natuurlijk en economisch verantwoord beheersbaar blijven.

Oranjewoud werkte reeds hecht samen met Boralit op het gebied van afval en watersaneringsprojecten voor overheden en private opdrachtgevers. Oranjewoud verwacht met deze overname zijn positie op deze interessant (groei)markt verder te kunnen uitbouwen.

Bron: koersalarm.nl

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.