Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Arcadis haalt diverse grote opdrachten binnen

Arcadis haalt diverse grote opdrachten binnen
24 mei 2007 om 12:14

Arcadis, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat de onderneming opdrachten met een gezamenlijke waarde van ruim 35 miljoen euro heeft binnengehaald voor sanering van verontreinigde sedimenten en ecologisch herstel op vier locaties, verspreid over de Verenigde Staten.

De projecten, op locaties in Californië, Texas en het Midwesten van de Verenigde Staten, zullen worden uitgevoerd voor industriële opdrachtgevers en andere mogelijk voor de sanering verantwoordelijke partijen. Het merendeel van de werkzaamheden zal nog dit jaar worden verricht, met een beperkte uitloop naar 2008.

"Onze integrale aanpak, internationaal erkende deskundigheid alsmede het feit dat we hebben bewezen dit type complexe en grootschalige projecten veilig, op tijd en binnen budget te kunnen afronden, hebben de doorslag gegeven bij de opdrachtverlening," aldus Ed Lynch, directeur van de Amerikaanse dochteronderneming ARCADIS BBL. "Daar komt bij dat Arcadis door een van de opdrachtgevers ook is ingeschakeld voor de onderzoeksfase voor een belangrijke locatie met verontreinigde sedimenten in Europa, waarmee deze klant aangeeft vertrouwen te hebben in onze wereldwijde capaciteiten."

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.