Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TMC naar Alternext Amsterdam

TMC naar Alternext Amsterdam
24 nov 2006 om 14:25

De beursgang van het Eindhovense detacheringsbureau The Member Company (TMC) van vandaag lijkt tegen te vallen. TMC heeft vandaag bekend gemaakt dat het met de beursgang euro 6,4 mln heeft opgehaald. TMC ging er eerder vanuit euro 10 mln op te halen met de beursgang. De introductieprijs is vastgesteld op euro 12,75. Dit is aan de onderkant van de eerder afgegeven bandbreedte van euro 12,75 tot en met euro 14,00. TMC is de eerste die een notering krijgt op Alternext Amsterdam. Bij de beursgang zijn 502.933 nieuwe aandelen toegewezen aan beleggers. In tegenstelling tot eerdere berichten zijn er geen bestaande aandelen herplaatst. De handel in het aandeel gaat om 15:30 van start.


‘De opbrengst valt tegen omdat de Nederlandse beleggers nog niet zo bekend zijn met een alternatieve beurs als Alternext. Mede daarom brengen we ook een relatief beperkt aantal aandelen naar de beurs’, aldus een woordvoerster van TMC. Bijna 85% van de aandelen TMC houden de bestaande aandeelhouders in handen. Bestuursvoorzitter Thijs Manders heeft aangegeven dat de opbrengst van de beursgang groot genoeg is om de toekomst plannen van TMC te kunnen realiseren.


Met de opbrengst van de beursgang wil TMC de groeistrategie verder invulling te geven. TMC streeft ernaar om haar positie als niche-detacheerder vanuit de bestaande bedrijfsactiviteiten verder te verstevigen. Tevens zal de beursgang TMC’s naamsbekendheid versterken en daarmee de positie bij bestaande en potentiele klanten en kandidaten verstevigen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.