Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

China & Japan

China & Japan
12 nov 2003 om 18:36

ING Bank N.V. gaat over tot de uitgifte van tenminste nominaal EUR 15.000.000 Protected China Japan Notes. De notes bieden de mogelijkheid om te beleggen in drie Aziatische indices, namelijk: de Chinese Xinhua25 Index, de Japanse Nikkei225 Index en de HangSeng Index uit Hong Kong. De aflossing vindt plaats op 3 december 2008.

De uitgiftekoers van de Protected China Japan Notes bedraagt 100% van de nominale waarde van EUR 100,-. De aflossing is afhankelijk van de waardeontwikkeling van een mandje met de drie indices die bij aanvang elk voor één derde meewegen. De eindwaarde wordt bepaald aan de hand van het gemiddelde van de waardes van het mandje op de 28ste dag van de laatste 12 maanden van de looptijd. Hierbij wordt gekeken naar de stand van de subindices in punten. Wisselkoersen hebben geen directe invloed op de aflossingswaarde.

Indien de eindwaarde van het mandje is gestegen ten opzichte van de waarde aan het begin van de looptijd (1 december 2003), zal de garantiewaarde (EUR 90,-) worden afgelost, vermeerderd met de nominale waarde maal de procentuele waardestijging van het mandje. Indien de eindwaarde van het mandje is gedaald ten opzichte van de waarde aan het begin van de looptijd, dan zal de garantiewaarde (EUR 90,-) worden afgelost.

Omvang van de transactie:
Tenminste nominaal EUR 15 miljoen.

Prijsrange:
De uitgiftekoers van de Protected China Japan Notes bedraagt 100% van de nominale waarde van EUR 100,-.

Inschrijvingsperiode:
De inschrijving sluit op vrijdag 28 november 2003.

Notering:
De Protected China Japan Notes zullen naar verwachting vanaf 3 december 2003 worden genoteerd op de officiële markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V.

Storting/betaling:
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Syndicaatsleden:
ING Bank NV

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.