Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

US Dynamic

US Dynamic
25 jul 2003 om 14:44

JPMorgan Fleming voegt het US Dynamic Fund toe aan haar reeks van Dynamic beleggingsfondsen, aldus nieuwsbron Morningstar. De fondsen beleggen offensief in uitgesproken groei en waarde-aandelen.

De JPMorgan Fleming Dynamic fondsen hanteren als achterliggende filosofie dat snelgroeiende goedkope aandelen met een goede nieuwsstroom het best presteren. Dit uitgangspunt brengt het fonds ertoe om – als het gaat om beleggingstijl – een extreme waardestrategie te combineren met een uitgesproken groeistrategie. Het fonds vindt de beste ideeën om te beleggen in of uitgesproken groei- of waardeaandelen.

Gemiddeld genomen zal het fonds beleggen in 100 verschillende namen uit de VS. Het fonds kent verschillende klassen, met verschillende toetredingsdrempels en kostenstructuren. De A-variant heeft jaarlijkse beheer en administratiekosten van tezamen 1,9%, de D-variant rekent met jaarlijkse kosten van 2,5%. De A-variant is toegankelijk voor beleggers die USD 10 000 willen beleggen, het minimale beleggingsbedrag van de D-variant is USD 500. Voor beide varianten gelden aankoopkosten van 5%.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.