Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Solidworld VI

Solidworld VI
14 apr 2003 om 18:42

Rabo Securities NV introduceert het Rabo SolidWorld VI Garantiecertificaat met een cliquet-structuur op de AEX-index, met een looptijd van zes jaar. Bij dit beleggingsproduct heeft de belegger aan het einde van de looptijd minimaal recht op de nominale waarde en de som van de 12 halfjaarlijkse vastgestelde rendementen, met een minimum van EUR 57,50. De inleg wordt aan het einde van de looptijd gegarandeerd terugbetaald. De Garantiecertificaten zijn dagelijks verhandelbaar via Euronext.

Gedurende de looptijd van 6 jaar wordt elk half jaar het rendement van de AEX-index vastgeklikt met een minimum van -5% en een maximum van +10%. Indien de AEX-index meer dan 5% daalt in een halfjaarlijkse periode dan zal de –5% aangehouden worden. Indien de index meer dan 10% stijgt in een halfjaarlijkse periode dan zal het rendement op + 10% worden vastgesteld. Valt de index stijging/ -daling binnen het bereik van –5% en +10% dan wordt dat rendement aangehouden.

Aan het einde van de looptijd heeft men recht op de nominale waarde ( EUR 50) en de som van deze halfjaarlijkse vastgestelde rendementen. Als de nominale waarde en de som van de halfjaarlijks vastgestelde rendementen tezamen lager is dan EUR 57,50, dan zal de belegger toch de garantiewaarde van EUR 57,50 per Garantiecertificaat ontvangen.

De belegger ontvangt aan het einde van de looptijd een uitkering van minimaal EUR 57,50 en maximaal EUR 110 per garantiecertificaat. De EUR 110 bestaat uit de nominale waarde van EUR 50 en de som van de maximaal halfjaarlijkse vastgestelde rendementen, zijnde 12*10% * EUR 50 = EUR 60.

Omvang van de transactie:
De omvang van de uitgifte van dit product is EUR 25 miljoen.

Prijsrange:
De uitgifteprijs is EUR 57,50.

Inschrijvingsperiode:
De inschrijving op het Rabo SolidWorld VI Garantiecertificaat loopt van 14 tot 25 april, 15.00 uur.

Notering:
De handel in deze Garantiecertificaten begint – as, if and when – op 28 april 2003.

Storting/betaling:
5 mei 2003

Syndicaatsleden:
Rabo Securities N.V.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.