Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

SolidWorld V

SolidWorld V
16 mrt 2003 om 13:07

Rabo Securities geeft garantiecertificaten uit met als onderliggende waarde een mandje van acht aandelen, ieder met de hoogste graad van kredietwaardigheid, de zogenaamde Triple-A (AAA) status. Het betreft de aandelen AIG, Exxon Mobil, General Electric, Nestle, Pfizer, Novartis, UPS en Royal Dutch.

Het garantieproduct heeft een looptijd van 5 jaar, de afloopdatum is 4 april 2008. Aan het einde van de looptijd ontvangt de koper van het Rabo SolidWorld V Garantiecertificaat 100% van de mogelijke stijging van het onderliggende mandje bovenop de garantiewaarde van EUR 50. De waarde van het mandje wordt bepaald door de koersverandering van de acht gelijk gewogen aandelen gedurende de looptijd, waarbij de wisselkoersen geen effect hebben op de uitbetaling.

Op 28 maart 2003 worden de slotkoersen van de 8 onderliggende aandelen in het mandje vastgelegd. Het mandje zal starten op EUR 50. Op 4 april 2008, de afloopdatum, wordt de eindwaarde van de onderliggende aandelen bepaald, rekening houdend met de asian tail. De eindwaarde van het mandje wordt dan bepaald door het verschil van elk van de aandelen op einddatum ten opzichte van de startdatum in procenten te vermenigvuldigen met 1/8 deel (elk procentueel verschil van elk van de acht individuele aandelen weegt voor 1/8 deel mee in de eindwaarde van het mandje). Indien dit per saldo leidt tot een procentuele stijging, zal dit bij de startwaarde van het mandje worden geteld. Indien het per saldo om een procentuele daling gaat zal de garantiewaarde van EUR 50 in werking treden.

Omvang van de transactie:
Dit hangt af van het animo onder beleggers.

Prijsrange:
De introductie vindt plaats op EUR 55, de garantiewaarde per certificaat bedraagt EUR 50.

Inschrijvingsperiode:
Van 17 maart tot 28 maart 2003, 15.00 uur.

Notering:
31 maart 2003 (op basis AIW-handel)

Storting/betaling:
4 april 2003

Syndicaatsleden:
Rabo Securities N.V.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.