Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Corus

Corus
4 dec 2001 om 17:57

Staalmaker Corus geeft een 250 miljoen euro converteerbare obligatielening uit met een looptijd tot 2007. De obligatielening zal te converteren zijn in ongeveer 203,89 miljoen gewone aandelen Corus. Corus zal de opbrengst gebruiken om de bestaande kredietfaciliteiten te herfinancieren en voor de algemene bedrijfsvoering. Corus heeft de Zwitserse bank Crédit Suisse First Boston, de bookrunner, een optie gegeven om additionele converteerbare obligaties te kopen. Deze zijn te converteren 30,58 miljoen aandelen. Dit komt overeen met 15% van de totale omvang van de uitgifte.

De aflossing van de lening zal op 11 januari 2007 plaatsvinden. De obligatielening heeft een coupon van 3%. Naar verwachting zal de conversiekoers 23% tot 28% boven de koers van de gewone aandelen zijn op de dag van de vaststelling van de prijs. Het rendement zal tussen de 4,75% en 5,25% komen te liggen.

Omvang van de transactie:
250 miljoen euro

Prijsrange:
De obligatielening heeft een coupon van 3%. Naar verwachting zal de conversiekoers 23% tot 28% boven de koers van de gewone aandelen zijn op de dag van de vaststelling van de prijs.

Inschrijvingsperiode:
De emissie staat momenteel open, de sluitingsdatum is nog onbekend.

Notering:
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Storting/betaling:
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Syndicaatsleden:
Crédit Suisse First Boston is bookrunner.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.