Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Kennisportaal

Redactie woensdag, 17 februari 2021

Aandelen advies


Aandelen advies


Niet iedereen heeft genoeg tijd en/of kennis om zich verder te verdiepen in aandelen en andere beleggingscategorieën. Maar wat nou als je toch graag wilt beleggen? Gelukkig bestaan er vele vormen van advies en tips die u als belegger kunt gebruiken. Hoewel dit geen garantie biedt voor succes is het natuurlijk wel fijn, zeker als beginnend belegger.  

Financieel advies bestaat er in allerlei vormen en maten. U kunt er zelfs voor kiezen om uw gehele vermogen te laten beheren door een vermogensbeheerder. Als u wel liever zelf de touwtjes in handen heeft is het wellicht beter om u slechts te laten adviseren. Natuurlijk kunt u ook zelf op het internet op zoek gaan naar aandelen advies en tips. Wees u ervan bewust dat het niet verstandig is om zomaar online advies te volgen zonder dat u zelf ook kennis bezit over het aandeel dat u van plan bent om te kopen. Toch kan het handig en leerzaam zijn om goed aandelen advies in te winnen.

Veel aandelen hebben vaste analisten die het aandeel of bepaalde sectoren volgen en zodoende veel kennis bezitten over dat aandeel. Vaak delen zij hun analyses, koopadviezen en dergelijke in hun publicaties. Zeker als beginnend belegger is het raadzaam (en handig) om eens te lezen hoe deze professionals met aandelen bezig zijn. Zo zult u meer inzicht verkrijgen in de manier van analyseren en zelf ook een betere belegger worden.

Er zijn daarnaast talloze websites waar advies wordt gegeven. Ook hebben banken en andere financiële instellingen vaak adviezen uitstaan voor aandelen. 


ProBeleggen.nl


Voor de beleggers die zelf aan de slag willen met beleggen maar het fijn vinden om mee te kijken met professionals kunnen wij ProBeleggen.nl aanraden. ProBeleggen ondersteunt beleggers bij hun beleggingen. Met gezamenlijk ruim 200 jaar ervaring bieden diverse Pro’s de leden toegang tot exclusieve beleggingsinformatie. Het platform biedt haar leden een eerlijke en transparante oplossing. De leden kijken letterlijk mee in de portefeuille van ervaren beleggers.

Geen onduidelijke en dure oplossingen maar toegang tot professionele kennis zonder de regie uit handen te geven. U krijgt inzage in 11 portefeuilles. U krijgt toegang tot alle informatie, maar beslist zelf natuurlijk wat het beste bij u past. Wij beloven geen gouden bergen, maar staan voor succesvol beleggen op de langere termijn. De Pro’s nemen u bij de hand en leggen u graag uit hoe ze hun eigen portefeuille beheren.

Meer weten? Lees het op ProBeleggen.nl

Columns

Nieuw
01 mrt 15:35 Redactie

Fugro, Heijmans, Aegon, ASR en NN

01 mrt 09:29 Bas Heijink

Olieprijs verder omhoog?

29 feb 12:24 Nico Inberg

ASR of NN Group? Verschillend momentum

De Aandeelhouder TV

maart 3, 2024

5 manieren om jezelf te beschermen tegen een beurscrash

maart 2, 2024

85 dollar belangrijk voor uitbraak olieprijs

maart 1, 2024

Lancering New Reach Investments met Duurt Jan van Dijk

maart 1, 2024

Just Eat Takeaway, NN Group, ASMI, ASR, Fugro, AMG & SBM Offshore | DeAandeelhouder Podcast Afl 165