fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - vrijdag, 28 juni 2019 12:03

Beleggingsidee: uitbraak Altice Europe

Het is zwoegen en zweten voor de bulls op het Damrak. Ze moeten her en der flinke klappen incasseren, menig stier druipt dan ook af met de staart tussen de poten. Maar er zijn ook bullen die sterk overleven en zelfs uitbreken om een nieuwe rit richting het noorden te starten. Dit laatste is thans het geval op de dagkaart van Altice Europe. Ik zal het plaatje voor u duiden en de koopkans voor korte termijn beleggers nader omschrijven.

Uitbraak

Vanaf mei dit jaar is er sprake van een kwakkelend koersverloop, getuige de matige swings tussen 2,60 steun en 3+ weerstand. Nauwelijks tot geen trend, zij het dat de candles wel boven een sterk opkrullende SMA lijn staan, dus de ondertoon is wel positief. Het was wachten op een uitbraak boven  de 3+ weerstand om vervolgens de uptrend een nieuwe impuls te geven. Welnu, de uitbraak is thans een feit. Met een solide witte candle gaan de bulls er vandoor, mede gevoed door de swingteller die gisteren al op +1 sprong en vandaag een tandje hoger noteert. De RSI krult netjes mee omhoog en ook mijn NBTrade Indicator kleurt vandaag groen, dus voldoende objectieve bevestigingen dat de bulls in actie komen.

Door naar 3,50

Op de dagkaart liggen er geen rode strepen in de nabije omgeving. Ik moet uitzoomen naar juni vorig jaar om topvorming te zien rond 3,50. Gezien de verse upswing en de ruimte in de indicatoren kan 3,50 dan ook worden genoteerd als haalbaar koersdoel. Het is een dappere poging van de bulls om de trend te vervolgen. Mochten ze onverhoopt terugvallen onder 3+, dan moeten we vaststellen dat de huidige uitbraak een valse uitbraak is.

BNP Paribas Altice Turbo Long

BNP Paribas Altice Turbo Short

 

Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

De Aandeelhouder TV

maart 30, 2020

AEX 30 maart 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

maart 30, 2020

Rabobank schrapt dividend | 30 maart 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

maart 27, 2020

AEX week 13 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

maart 27, 2020

Dramatische macrocijfers al ingeprijsd? | 27 maart 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
30 mrt 11:37 Nico Bakker

AEX stopt zijn rebound

30 mrt 09:10 Jim Tehupuring

De markt biedt altijd kansen – ook nu

29 mrt 15:22 Albert Jellema

Dividend ABN AMRO, ING en vergoeding Rabobank geschrapt?

28 mrt 13:39 Redactie

Blijf op de hoogte! Corona update

27 mrt 08:08 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: Verrassing in de groeidata van China