Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Randstad bulls aan zet

Randstad bulls aan zet
15 feb 2021 om 12:16

Het is spannend op de aandelenvelden met de bulls fier aan de leiding. Er zijn charts die al aardig wat overspannenheid laten zien, dus daar moet je als actieve belegger van afblijven. Maar er zijn ook charts die nog steeds mooie koopkansen herbergen. Randstad is er daar een van. Ik zal de verwachte route op de dagchart voor u uitstippelen.

Correctie bijna klaar

Er is onlangs getopt bij 56+ gevolgd door een scherpe correctie die keurig wordt opgevangen door de SMA lijn die als dynamische trendlijn en vangnet wederom prima werk aflevert. Althans zo lijkt het gezien de witte candle vandaag, tevens als Bullish Engulfing patroon. Morgen springt de swingteller op 1 bij deze voortgang, dan keert de UP status terug en kunnen de bulls hun aanval vervolgen richting de genoemde 56+ weerstand.

Anticiperende koopkans

Het genoemde bodempatroon op de SMA lijn, steun op de 1e Fibo retracement  en de groene staaf op de NB Swingtrader voeden een anticiperende koopkans met als koersdoel 56+, mits de koers boven de SMA op 53,80 blijft bewegen. De SMA is in dit geval de stoploss voor de korte opleving die wordt verwacht.

Turbo Long

Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA lijn op krap 54,00.  De Turbo Long met stoploss op 52,00 met een hefboom van 7 is te overwegen. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder krap 54,00, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op 52 wordt aangetikt.

Ter overweging de volgende BNP Turbo

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s op dit fonds

 


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Randstad

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.