Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

PostNL, Ahold, Amazon en Tapering | De Aandeelhouder Podcast Afl. 31

PostNL, Ahold, Amazon en Tapering | De Aandeelhouder Podcast Afl. 31
12 aug 2021 om 17:05

Vanuit Friesland en Zwolle delen beleggerstrainer Rowan Nijboer en De Aandeelhouder’s Nico Inberg deze week wederom hun visie op de financiële markten.

Aan bod komen uiteraard de bedrijven die deze week met hun kwartaalcijfers voor de dag kwamen. Speciale aandacht is er voor PostNL en Ahold, waar Bol.com opnieuw een flinke groei liet zien. Zijn deze partijen bestand tegen de komst van Amazon?

Daarnaast is er aandacht voor de cijfers van Coinbase en maakt Nico zich zo langzaam aan wat zorgen over de aanstaande afbouwplannen van de Federal Reserve. Het financiele systeem in de VS (en elders ook) wordt overspoeld met liquiditeiten, de banken kunnen het geld niet meer kwijt en daarom wordt het tijd dat de Fed actie onderneemt.

In het online beursmagazine De Aandeelhouder op Zaterdag komen deze onderwerpen ook weer terug. U bent voor €8,25 per maand al lid. Inschrijven kan via www.deaandeelhouder.nl/abonnementen.


Nico Inberg van De Aandeelhouder.nl deelt samen met beleggingstrainer Rowan Nijboer zijn gedachten over alles wat er de afgelopen week is gebeurd op de financiële markten. Met tevens een scherpe blik op aankomende week.

Deze aflevering is ook terug te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/episode/2w46pUtPE40WRi6wD0R60K?si=Z8PKwd3_S663vKkEHh_xLQ&dl_branch=1


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers PostNL

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.