Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

NIEUW: Koersdoelen en Adviezen op ruim 100 aandelen!

NIEUW: Koersdoelen en Adviezen op ruim 100 aandelen!
25 nov 2021 om 13:32

De afgelopen maanden hebben we bij De Aandeelhouder hard gewerkt aan een grote uitbreiding van ons Premium abonnement.

Vandaag lanceren we met trots koop-, houden of verkoopadviezen en koersdoelen op ruim 100 aandelen in Nederland en België. Zo verwerken we alle adviezen van professionele analisten in één advies en koersdoel per aandeel.

Je kunt dus direct zien hoeveel je favoriete aandelen kunnen stijgen of dalen. Zo zie je in de voorbeelden hieronder dat analisten gemiddeld verwachten dat Adyen 8,66% in koers kan stijgen en staat het advies op Strong Buy. Aegon kan 7,93% stijgen en het advies staat op Moderate Buy.

Op ruim 100 aandelen kun je als Premium lid onderstaande adviezen raadplegen. Nog geen lid? Sluit dan HIER je abonnement af.

Details per aandeel

Bij De Aandeelhouder laten we ook exact zien hoe we tot het koersdoel en advies komen. Zoals je hieronder ziet baseren we ons bij ASML op de adviezen en koersdoelen van 13 analisten die in de afgelopen zes maanden een advies gaven.

Het gemiddelde koersdoel ligt op €777,62 en het aandeel kan dus nog 0,92% stijgen ten opzichte van de laatste slotkoers van het aandeel. Het hoogste koersdoel ligt op €925 en het laagste koersdoel op €610.

Je kunt verder ook zien welk advies en koersdoel elke individuele analist afgeeft. Zo weet je precies of de analist van ING, Morgan Stanley of bijvoorbeeld Berenberg het meest positief of negatief gestemd is.

Met de adviezen en koersdoelen van De Aandeelhouder geven we je volledig en transparant inzage in de ontwikkelingen door de tijd door het koersdoel over langere tijd te vergelijken met de actuele koers.

In onderstaande video geven we extra uitleg over hoe je de koersdoelen kunt vinden op de website:

Met deze uitgebreide nieuwe functie op De Aandeelhouder nemen we je veel werk uit handen en maken we het je gemakkelijk om het koersdoel en advies van je favoriete aandeel op te zoeken. Aarzel dus niet en sluit nu een Premium abonnement af en heb binnen vijf minuten toegang.

JA IK WIL TOEGANG TOT ADVIEZEN EN KOERSDOELEN OP RUIM 100 AANDELEN

Veel succes op de beurs en met vriendelijke groet,

Team De Aandeelhouder

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.