NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Column

Redactie vrijdag, 9 april 2021 09:32

In de Boardroom: Matthijs Storm, CEO Wereldhave

Corona zorgt voor een ongekende tijd bij vastgoedbeleggers en het virus lijkt voor een blijvende kentering in de markt te zorgen. Hoe gaan professionele vastgoedinvesteerders met de situatie om? En welke stappen hebben zij gezet om ook in de nieuwe situatie resultaat te boeken? Biedt corona kansen voor vastgoedbeleggers? We leggen het voor aan Matthijs Storm, sinds anderhalf jaar de CEO van Wereldhave.

Storm schuift aan tijdens deze uitzending van ‘In de Boardroom’ om zijn roerige eerste jaar te bespreken. Hoe verging het Wereldhave in 2020 qua bedrijfsresultaten en koers? En welke strategische wijzigingen heeft Storm binnen de organisatie doorgevoerd om Wereldhave te positioneren voor de toekomst? Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over Wereldhave. Tevens geeft vastgoedexpert Jaap Kuin zijn visie: Hoe staat de retailvastgoedmarkt er voor in deze ongekende tijd? Wat mogen aandeelhouders van Storm verwachten? En natuurlijk; waarom zouden beleggers wel of niet in Wereldhave moeten investeren?


 
In 60 minuten o.a.:

  • Bedrijfsstrategie Wereldhave
  • Het debat: online shoppen of fysieke winkelcentra
  • LifeCentral: de toekomst van retailvastgoed
  • Ontwikkelingen en pijplijn van Wereldhave
  • Kansen voor beleggers
  • De uitzending is een must voor iedere belegger!

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). Hij wordt daarin bijgestaan door vastgoed analist Jaap Kuin (Hoofd Real Estate Kempen Securities) Tijdens de uitzending is er uiteraard gelegenheid om uw vraag aan Matthijs Storm voor te leggen.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en vermogensbeheerder Jim Tehupuring zal de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers kunnen tijdens het webinar actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.

De Aandeelhouder TV

januari 21, 2022

Netflix prikt verwachtingsbubbel door

januari 21, 2022

Begin van een echte correctie op de beurs? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 54

januari 21, 2022

AEX, DAX en Climax voor ADYEN – 19jan22

januari 21, 2022

AEX, DAX en Dubbele bodem ASML

Columns

Nieuw
21 jan 07:21 Nico Inberg

PostNL voor kwart in handen van Tsjech

20 jan 16:01 Redactie

ETF v/d Week: World MSCI

20 jan 09:42 Redactie

Terugkijken: Chatsessie met Nico

20 jan 07:15 Van Eck

ETF’s om te beleggen in het Metaverse

19 jan 14:45 Clément Inbona

Inflatie dreigt permanent te worden door stijgende lonen

Het laatste beursnieuws