Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Column

Redactie - vrijdag, 9 april 2021 09:32

In de Boardroom: Matthijs Storm, CEO Wereldhave

Corona zorgt voor een ongekende tijd bij vastgoedbeleggers en het virus lijkt voor een blijvende kentering in de markt te zorgen. Hoe gaan professionele vastgoedinvesteerders met de situatie om? En welke stappen hebben zij gezet om ook in de nieuwe situatie resultaat te boeken? Biedt corona kansen voor vastgoedbeleggers? We leggen het voor aan Matthijs Storm, sinds anderhalf jaar de CEO van Wereldhave.

Storm schuift aan tijdens deze uitzending van ‘In de Boardroom’ om zijn roerige eerste jaar te bespreken. Hoe verging het Wereldhave in 2020 qua bedrijfsresultaten en koers? En welke strategische wijzigingen heeft Storm binnen de organisatie doorgevoerd om Wereldhave te positioneren voor de toekomst? Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over Wereldhave. Tevens geeft vastgoedexpert Jaap Kuin zijn visie: Hoe staat de retailvastgoedmarkt er voor in deze ongekende tijd? Wat mogen aandeelhouders van Storm verwachten? En natuurlijk; waarom zouden beleggers wel of niet in Wereldhave moeten investeren?


 
In 60 minuten o.a.:

  • Bedrijfsstrategie Wereldhave
  • Het debat: online shoppen of fysieke winkelcentra
  • LifeCentral: de toekomst van retailvastgoed
  • Ontwikkelingen en pijplijn van Wereldhave
  • Kansen voor beleggers
  • De uitzending is een must voor iedere belegger!

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). Hij wordt daarin bijgestaan door vastgoed analist Jaap Kuin (Hoofd Real Estate Kempen Securities) Tijdens de uitzending is er uiteraard gelegenheid om uw vraag aan Matthijs Storm voor te leggen.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en vermogensbeheerder Jim Tehupuring zal de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers kunnen tijdens het webinar actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.

De Aandeelhouder TV

mei 7, 2021

Een cijferseizoen vol verrassingen

mei 7, 2021

De hefboomwerking uitgelegd

mei 7, 2021

Kwartaalcijferfeest op het Damrak | Deze Week in het DAH Magazine #shorts

mei 7, 2021

Galapagos en Aperam scoren | 7 mei 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
07 mei 12:03 Coinmerce

DeFi-industrie meer dan $100 miljard waard

07 mei 11:21 Faces Online

Interview met Willem Jan Brinkman – CFRO bij PGGM

07 mei 09:32 Bas Heijink

TA Goud: Correctie ten einde

07 mei 07:59 Redactie

5 aandelen met 50% upside

06 mei 16:27 Redactie

Dogecoin: Hoe en Wat

Het laatste beursnieuws