AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Redactie vrijdag, 9 april 2021 09:32

In de Boardroom: Matthijs Storm, CEO Wereldhave

Corona zorgt voor een ongekende tijd bij vastgoedbeleggers en het virus lijkt voor een blijvende kentering in de markt te zorgen. Hoe gaan professionele vastgoedinvesteerders met de situatie om? En welke stappen hebben zij gezet om ook in de nieuwe situatie resultaat te boeken? Biedt corona kansen voor vastgoedbeleggers? We leggen het voor aan Matthijs Storm, sinds anderhalf jaar de CEO van Wereldhave.

Storm schuift aan tijdens deze uitzending van ‘In de Boardroom’ om zijn roerige eerste jaar te bespreken. Hoe verging het Wereldhave in 2020 qua bedrijfsresultaten en koers? En welke strategische wijzigingen heeft Storm binnen de organisatie doorgevoerd om Wereldhave te positioneren voor de toekomst? Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over Wereldhave. Tevens geeft vastgoedexpert Jaap Kuin zijn visie: Hoe staat de retailvastgoedmarkt er voor in deze ongekende tijd? Wat mogen aandeelhouders van Storm verwachten? En natuurlijk; waarom zouden beleggers wel of niet in Wereldhave moeten investeren?


 
In 60 minuten o.a.:

  • Bedrijfsstrategie Wereldhave
  • Het debat: online shoppen of fysieke winkelcentra
  • LifeCentral: de toekomst van retailvastgoed
  • Ontwikkelingen en pijplijn van Wereldhave
  • Kansen voor beleggers
  • De uitzending is een must voor iedere belegger!

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). Hij wordt daarin bijgestaan door vastgoed analist Jaap Kuin (Hoofd Real Estate Kempen Securities) Tijdens de uitzending is er uiteraard gelegenheid om uw vraag aan Matthijs Storm voor te leggen.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en vermogensbeheerder Jim Tehupuring zal de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers kunnen tijdens het webinar actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2022

Aandelen FlatexDeGiro 37% in het rood!

december 6, 2022

Groeiaandelen spoedig weer koopwaardig.

december 6, 2022

Porsche AG naar de DAX | 6 december 2022 | Markets Update van BNP Paribas Markets

december 5, 2022

Business Class | Aflevering 4 december 2022 | Wierda Vermogensbeheer

Columns

Nieuw
06 dec 18:21 Nico Inberg

Exor in de AEX voor Just Eat Takeaway

06 dec 14:58 Nico Inberg

Flatex DeGiro: -37% en wat nu?

06 dec 12:11 Redactie

Tien waanzinnige voorspellingen Saxobank

06 dec 10:56 Shaun Stevens

Beleggen in alternatief vastgoed

06 dec 09:33 Bas Heijink

NASDAQ: herstel ten einde?

Het laatste beursnieuws