Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Harmony (ONE) blijft nieuwe records breken, maar waarom?

Harmony (ONE) blijft nieuwe records breken, maar waarom?
29 okt 2021 om 13:03

Sinds begin september heeft Harmony (ONE), een blockchain technologie die zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid van het netwerk, een snelle stijging gezien in prijs en gebruik. Het verpulverde zijn vorige all-time high van $0,20 op 10 oktober en ging vervolgens ontzettend snel omhoog. Op het moment van schrijven is de prijs van Harmony $0,38, en het staat momenteel op de 47e plaats op CoinMarketCap.

Dus, na een stijging van bijna 20%, slaagt het erin om een nieuw hoogtepunt te bereiken, zoals het de afgelopen zeven dagen al vaker heeft gedaan. Maar wat zijn de oorzaken van deze groei? De volgende zijn de drie basisredenen:

Fonds voor verdere ontwikkeling 

Op 9 september kondigde Harmony een fonds van $300 miljoen aan voor de ontwikkeling van ecosystemen, wat de belangrijkste drijfveer lijkt te zijn voor de stijging van ONE in de afgelopen twee maanden.

Het verklaarde doel van het programma is om "10.000 extra crypto-vernieuwers, ontwikkelaars en creatievelingen te financieren" om het Harmony-ecosysteem te helpen groeien en bloeien.

Het project heeft onlangs een routekaart voor het komende jaar vrijgegeven, waarin wordt uiteengezet hoe het van plan is om $180 miljoen te besteden tussen het vierde kwartaal van 2021 en het derde kwartaal van 2022. Hiermee wil het 100 gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO's), 1.000 bounties, 10 partners, 100 subsidies, 500 lanceringen, 50 investeringen, en 10 hackathons helpen financieren.

Het fonds toonde onlangs zijn toewijding aan deze missie door tien nieuwe beurswinnaars toe te kennen op zijn "ONE World" conferentie in Lissabon.

ONE World

De lopende ONE World conferentie in Lissabon, die helpt om het publiek te informeren over de mogelijkheden van het Harmony-netwerk en nieuwe ontwikkelaars verleidt om in het ecosysteem te bouwen, is een andere reden voor de recente push achter ONE.

Het evenement vond plaats op 18 oktober, samenvallend met het begin van de prijshausse van ONE, waarna ze de koers zagen stijgen van $0,22 naar een nieuwe all-time high op 26 oktober.

LISCON 2021, een Ethereum-georiënteerde conferentie die ook in Lissabon werd gehost, werd getimed om samen te vallen met ONE World. LISCON 2021 toonde protocollen die compatibel waren met Ethereum en andere blockchains.

Listings & Integratie

Een opeenvolging van overeenkomsten, waaronder verbindingen met DeFi systemen als AAVE en Curve, zijn de derde reden voor het succes van ONE.

Het bereik en de gebruikersaantallen van de Harmony-blockchain zijn gegroeid dankzij de integratie van twee van de meest gebruikte DeFi-apps in het cryptocurrency-ecosysteem, waardoor aanzienlijk goedkopere transactiekosten mogelijk zijn voor gebruikers van de populaire protocollen.

Het debuut van het WePiggy uitleensysteem en de publicatie van een ONE/USDC-paar op Crypto.com zijn ook nog twee recente integraties.

Over het algemeen zit het Harmony ecosysteem als geheel in de lift, zoals te zien is aan de koers van ONE en de groeiende gebruikersbasis. Het aankoopvolume is groot, en de prijs ziet nu minimale weerstand, dus het zal fascinerend zijn om te zien hoe Harmony (ONE) het in de komende maanden doet. Al met al lijkt het dus gunstig te zijn.


Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Coinmerce.

Coinmerce is een Nederlandse Crypto broker die staat voor gemak en veiligheid. Met registratie bij De Nederlandsche Bank en breed aanbod van coins, zijn zij dé crypto broker van Nederland waar je eenvoudig, snel en veilig kunt kopen en verkopen.

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!