NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Column

Nico Bakker maandag, 17 mei 2021 10:59

FLOW TRADERS: Nieuwe bullenparade

Op menig chart is een uitstekende trendfase actief, waardoor er regelmatig koopkansen worden aangereikt voor trendvolgende beleggers. Dat is thans het geval op de dagkaart van Flow Traders. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen. 

Mooie trend

Dat de bulls in uitstekende conditie verkeren blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddelde lijn. Regelmatig worden ook volledige upswings neergezet met zo nu en dan wat overdreven sentiment onder of boven in het veld. Anders gezegd, een glooiend charttechnisch landschap, bevestigd door de objectieve indicatoren. 

Bulls weer in actie

Onlangs is er vanaf de 36+ zone een gezonde correctie gestart waarbij de koers rustig weggleed richting de SMA lijn die vervolgens keurig dienst deed als vangnet voor de bulls. Het was even aanmodderen rond de sleepkabel, maar nu geven de bulls te kennen een nieuwe parade te starten. Zowel de swingteller als swingtrader onderschrijven de intentie van de bulls. Er zijn dus zowel subjectieve als objectieve bevindingen die wijzen in de richting van de bulls.

Coaching

De SMA fungeert als stoplijn, met nipt daaronder de groene steunstreep op 33+. Zolang de koers hierboven beweegt, is een hernieuwde opleving richting de rode zone ronde 36+ het meest waarschijnlijke scenario. Met de genoemde kantelpunten als richtlijnen is er een prima Risk Reward ratio voor hen die een BNP Paribas Turbo Long overwegen met een stoploss op 30,38 en een hefboom van 5. Het moge duidelijk zijn dat bij koersvorming onder de SMA de positieve vooruitzichten vervagen en dat de Turbo Long positie dan opgeruimd moet worden. 

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo/Booster: Klik hier

Bekijk alle BNP Parabias Turbo's/Boosters op dit fonds: Klik hier

De Aandeelhouder TV

januari 21, 2022

Netflix prikt verwachtingsbubbel door

januari 21, 2022

Begin van een echte correctie op de beurs? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 54

januari 21, 2022

AEX, DAX en Climax voor ADYEN – 19jan22

januari 21, 2022

AEX, DAX en Dubbele bodem ASML

Columns

Nieuw
21 jan 07:21 Nico Inberg

PostNL voor kwart in handen van Tsjech

20 jan 16:01 Redactie

ETF v/d Week: World MSCI

20 jan 09:42 Redactie

Terugkijken: Chatsessie met Nico

20 jan 07:15 Van Eck

ETF’s om te beleggen in het Metaverse

19 jan 14:45 Clément Inbona

Inflatie dreigt permanent te worden door stijgende lonen

Het laatste beursnieuws