Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Break out kans bij AEGON

Break out kans bij AEGON
15 nov 2021 om 10:57

Breakoutkans bij AEGON

De aandelenmarkten liggen er goed gemutst bij. Links en rechts nog steeds mooie koopkansen, of aanstaande koopkansen, zoals op de dagchart van Aegon. Ik wil het een breakout kans noemen. Lees maar verder wat ik daar mee bedoel.

Rebound fase

Volgens de regels van het Dashboard beleggen is er sprake van een reboundfase. De swingteller noteert immers in een plusstand, maar nog wel net onder de SMA lijn. De candle kleurt wit, de RSI logischerwijs nog onder de 50-lijn, maar de nieuwe DBS indicator toont een goudgele staaf met stip, dus er mag een rebound coaching tip worden afgegeven. De bulls zetten druk op de SMA lijn rond 4,32+. Bij een overtuigende uitbraak kan een daily uptrend van start gaan met 4,60 als haalbaar koersdoel. Al met al een spannende overgangsfase.

Coaching

Als het de bulls lukt om de SMA opwaarts te passeren, dan kan een verse upswing van start gaan met 4,60 als koersdoel. Een exit niveau van circa 4,27 levert dan een Risk Reward Ratio op van 4,7, dus de BNP Turbo Long 3,626 met hefboom 4,51 zou dan goed passen als strategie. Al met al een spannende propositie voor hen die willen anticiperen op de breakout.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo/Booster: klik hier 

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s/Boosters op dit fonds: klik hier

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A. (www.bnpparibasmarkets.nl). Wouter de Boer is medewerker van BTAC.
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker dan wel De Boer geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van BTAC, Bakker of De Boer staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Op het moment van schrijven heeft Nico Bakker en/of Wouter de Boer van BTAC in privé dan wel zakelijk mogelijk een long of short positie in een van de onderliggende waarden zoals beschreven in dit document dan wel financiële instrumenten die hier aan zijn gerelateerd. Er kan tevens sprake zijn van indirecte deelnemingen via beleggingsfondsen, pensioenfondsen en/of kapitaalverzekeringen waarin wordt belegd en waar hij of andere medewerkers van BTAC geen invloed hebben op het beleggingsbeleid. Verder zijn er geen andere potentiële belangenconflicten bekend.
Deze aanbevelingen zijn niet opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter bevordering van de onafhankelijkheid van onderzoek op beleggingsgebied en zijn evenmin onderworpen aan een verbod om al vóór de verspreiding van onderzoek op beleggingsgebied te handelen.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Ajax

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.