Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

BNP Paribas Asset Management - donderdag, 10 september 2020 08:30

BNP Paribas AM: De balans opmaken van de markten

Het consistent selecteren van winnaars onder de duizenden beursfondsen betekent massa’s data beoordelen en geavanceerde onderzoekstechnieken inzetten.


10

Het kan nog steeds zo eenvoudig zijn, maar het vinden van de juiste troef onder de enorme reeks beleggingsmogelijkheden is vandaag de dag vaak lastiger, vooral misschien onder de duizenden bedrijven die genoteerd zijn op aandelenmarkten over de hele wereld.

ROBUUSTE BELEGGINGSSTRATEGIEËN

Hier verschijnt de Quantitative Research Group (QRG) Equities bij BNP Paribas Asset Management ten tonele. De beleggingsstrategieën die zij voor portefeuillebeheerders ontwerpt, zijn gebaseerd op kwantitatieve technieken. De groep streeft ernaar om managers te helpen de beleggingsprestaties te verbeteren, hun portefeuilles samen te stellen en tegelijkertijd verschillende beleggingsbeperkingen te integreren, en de risico's beter te beheren.

TEAMWORK

Het is de taak van de groep om oplossingen te leveren die beleggers helpen beter te presteren dan de marktindex, zowel in specifieke regio's als wereldwijd, aldus senior onderzoeker Benoît Bellone. "Hierbij wordt nauw samengewerkt met portefeuillebeheerders om te bepalen wat ze zoeken op het gebied van bijvoorbeeld beleggingsthema's, rendement en risico. Als dat eenmaal duidelijk is, kan een product ontworpen worden. Meestal gaat het om doorlopende verbeteringen."

OPLOSSINGEN OP MAAT

Bellone legt uit dat de producten van QRG Equities passief of actief kunnen zijn, dat wil zeggen conservatief of agressief in termen van hun prestatieambities, of op maat gemaakt.

Lees meer over hoe de QRG Equities groep van BNP Paribas AM beleggers met behulp van onderzoek en technologie oplossingen kan bieden die aan hun eisen voldoen

De Aandeelhouder TV

oktober 29, 2020

AEX 29 okt 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Markets

oktober 29, 2020

De zin en onzin van Bitcoin – #Beursspel2020

oktober 29, 2020

RD pompt dividend op | 29 oktober 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

oktober 28, 2020

AEX 28 okt 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
29 okt 08:09 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – China’s comeback na de COVID klap

28 okt 09:39 Bas Heijink

TA AEX: Verdere verzwakkingen

28 okt 09:24 Marco Knulst

Allesweters en twijfelaars

27 okt 12:27 Marco Knulst

SAP geeft wijze les voor ETF belegger

27 okt 11:29 Redactie

De 3 beste aandelen die u kunt kopen met 250 euro

Het laatste beursnieuws