Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

ALFEN bulls goed in het zadel

ALFEN bulls goed in het zadel
6 sep 2021 om 14:18

De stemming blijft opperbest op menig aandelenveld. Er zijn nog steeds koopkansen voor actieve beleggers. Koopkansen in de richting van de uptrend hebben daarbij veelal de beste scoringskans. Dit is thans het geval op de dagchart van ALFEN. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Positieve trendfase

Op de dagchart is duidelijk zichtbaar dat een positieve trendfase valide is. Zo is er sprake van een serie hogere toppen en hogere bodems en staan alle objectieve metingen in de plus. Ik zet alles op een rijtje. Witte candle’s boven de SMA lijn, swingteller op een +3 stand, een opverende RSI boven de 50-lijn en een groene stand op de swingtrader. Maar liefst vier indicaties die wijzen in de richting van de bulls.

Krijtstrepen

Goed, de bulls hebben de meeste troefkaarten. Hoe gaan ze die uitspelen? Ze moeten in ieder geval zorgen voor meer witte candles en een doortellende swingteller met de eerste steungrens rond 91,60, zie stippellijn, met daaronder het cruciale vangnet op 86,70. Boven in het veld ligt 103,40 als eerste rode streep, daar kan de koers naar toe, met daarna mogelijk aangescherpte records als het proces van hogere toppen en hogere bodems een extra impuls krijgt.

Coaching

De chart herbergt een koopkans voor trendvolgende beleggers. Zij kunnen profiteren van de verwachte rally met een BNP Paribas Turbo Long met stop loss op 82,75 (dus ruim onder de groene steunstrepen) met hefboom 4,90. De Risk Reward Ratio is minder fraai als een exit wordt aangehouden onder de 86,70 steunstreep, dus wellicht is het raadzamer om 91,60 als exit niveau te noteren. Aan u de keuze.

Ter overweging de volgende BNP Paribas  Turbo/Booster

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s /Boosters op dit fonds


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Alfen

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.