Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

5 aandelen voor 500% rendement in 10 jaar

5 aandelen voor 500% rendement in 10 jaar
16 apr 2021 om 09:26

Deze week 5 nieuwe kooptips voor aandelen die maar liefst 500% rendement kunnen gaan opleveren het komende decennia. Op de MotleyFool website deelt Sean Williams in zijn laatste artikel 5 aandelen die onhoudbaar zullen zijn de komende tien jaar. U leest alle tips hieronder.


Al meer dan een jaar beleven investeerders een historisch herstel. Nadat ze de benchmark S&P 500 vorig jaar in minder dan vijf weken meer dan een derde van zijn waarde hadden zien verliezen, hebben ze gezien dat de veel gevolgde index een stijging van 85% opleverde sinds de bodem van 23 maart 2020. Maar zelfs nu de markt vorige week eindigde op een nieuw recordniveau, zijn er nog steeds koopjes in overvloed. Het geheim van het genereren van grote winsten in elke omgeving is het kopen van niet te stoppen bedrijven die duidelijk aanwijsbare concurrentievoordelen bieden. Elk van de volgende vijf niet te stoppen aandelen past perfect in die beschrijving en kan dit decennium 500% of meer rendement opleveren.

Pinterest

Hoewel ik de laatste tijd op Facebook aan het bonzen ben vanwege de dominantie van sociale media, is het up-and-comer Pinterest (NYSE: PINS) dat dit decennium het meest indrukwekkende voordeel biedt. Omdat mensen het grootste deel van 2020 in hun huis zaten, zochten velen online naar betrokkenheid. Dit omvatte Pinterest, dat vorig jaar 124 miljoen netto maandelijkse actieve gebruikers (MAU) toevoegde, een stijging van 37%. Maar houd er rekening mee dat Pinterest zijn MAU’s met gemiddeld 30% op jaarbasis had gegroeid in de drie jaar (2017-2019) vóór de pandemie. Terwijl thuisblijvers het bedrijf een boost gaven, resoneerde het platform al lang voor de pandemie. Pinterest zou ook een enorme omzetgroei moeten genereren bij zijn internationale gebruikers. Van de 124 miljoen netto nieuwe MAU’s die vorig jaar werden toegevoegd, was meer dan 90% afkomstig van buiten de Verenigde Staten. Het nadeel van deze distributie is dat de gemiddelde opbrengst per gebruiker (ARPU) aanzienlijk lager is buiten de VS. Aan de andere kant heeft Pinterest de mogelijkheid om de internationale ARPU vele malen te verdubbelen, wat zijn dubbelcijferige groei zal ondersteunen. Tot slot: vergeet de rol van Pinterest als e-commerceplatform niet. Omdat zijn gebruikers graag berichten plaatsen over de producten en diensten die ze leuk vinden, moet Pinterest alleen verkopers die gespecialiseerd zijn in deze interesses in contact brengen met deze potentieel gemotiveerde kopers.

Redfin

Een ander disruptief bedrijf dat niet te stoppen kwaliteiten lijkt te hebben, is het technologiegedreven vastgoedaandeel Redfin (NASDAQ: RDFN). Om het voor de hand liggende te stellen, Redfin is een duidelijke begunstigde van historisch lage hypotheekrentes. Maar de gloeiend hete huizenmarkt die is ontstaan ​​als gevolg van record-lage tarieven is verre van de enige reden om enthousiast te zijn over dit bedrijf. Een van de manieren waarop Redfin helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie, is door aanzienlijk lagere noteringskosten aan te bieden. Bij Redfin variëren de commissies van 1% tot 1,5%, wat tot 2 procentpunten lager kan zijn dan bij traditionele vastgoedbedrijven. Aangezien de huizenprijzen op dit moment omhoog schieten, worden de besparingen die Redfin verkopers op commissies kan bieden, vergroot. Bovendien hebben de gepersonaliseerde services van Redfin het potentieel om het aan- en verkoopproces te transformeren. Hoewel het momenteel alleen in geselecteerde steden wordt aangeboden, stelt RedfinNow mensen in staat om hun huis rechtstreeks aan Redfin te verkopen voor contant geld, waardoor het gedoe wegneemt dat vaak gepaard gaat met het verkopen van een huis. Redfin biedt ook pakketdiensten voor het afhandelen van taxaties, huisinspecties en titelpapier. Het lijkt goed op weg om een ​​makelaar in onroerend goed te worden.

Trupanion

Wilt u investeren in een trend die vrijwel nooit een neergang heeft? Overweeg om uw geld aan het werk te zetten in bedrijven die zich richten op gezelschapsdieren, zoals ziektekostenverzekeraar Trupanion (NASDAQ: TRUP). Volgens de American Pet Products Association zijn de Amerikaanse uitgaven aan huisdieren op jaarbasis niet gedaald in ten minste een kwart eeuw, en het is de bedoeling dat ze in 2021 bijna $ 110 miljard zullen bedragen. In dit totaal is naar schatting $ 32,3 miljard inbegrepen. in uitgaven voor veterinaire zorg en productverkoop. Het volstaat te zeggen dat Amerikaanse huishoudens van hun huisdieren houden als familie, en dat ze bereid zijn een klein fortuin uit te geven om hun welzijn te verzekeren. Dat is de kans die Trupanion wordt aangereikt. Misschien wel het gekste aan Trupanion is dat het 2020 eindigde met bijna 863.000 in totaal geregistreerde huisdieren, en dit vertegenwoordigt slechts ongeveer 1% van de gezelschapsdieren in eigendom in de Verenigde Staten. Als Trupanion de penetratiegraad van 25% voor huisdierenverzekeringen in het VK kan bereiken, zou de totale adresseerbare markt ten noorden van $ 32 miljard bedragen. Voor de context genereerde het vorig jaar $ 502 miljoen aan verkopen. Trupanion heeft de afgelopen twee decennia onschatbare verbindingen gelegd op klinisch niveau en het is de enige grote ziektekostenverzekeraar voor gezelschapsdieren met software die betaling op het moment van afrekenen mogelijk maakt. Het is een bedrijf dat zijn basis heeft gedekt in wat een onfeilbare groei-industrie is geworden.

Teladoc Health

Beleggers in groeiaandelen zouden dit decennium ook grote dingen moeten verwachten van telegeneeskundegigant Teladoc Health (NYSE: TDOC). Zoals u zich kunt voorstellen, had de pandemie een zeer positieve impact op de activiteiten van Teladoc. Vorig jaar behandelde het bijna 10,6 miljoen virtuele bezoeken, wat meer is dan het dubbele van de 4,14 miljoen bezoeken op zijn platform in 2019. Met artsen die zieke en risicovolle mensen zo mogelijk uit dokterspraktijken en ziekenhuizen willen houden, virtuele bezoeken werden het medium bij uitstek. Het punt is dat het operationele model van Teladoc geen probleem zou moeten hebben om een ​​superster te blijven lang nadat de pandemie is geëindigd. Dat komt omdat telehealth voordelen biedt op en neer in de behandelingsketen van de gezondheidszorg. Het is veel handiger voor patiënten en het stelt artsen in staat om chronisch zieke mensen beter in de gaten te houden. Wat verzekeraars betreft, ze houden van het feit dat virtuele bezoeken goedkoper worden gefactureerd dan kantoorbezoeken. En Teladoc nam in november 2020 Livongo Health over, een leider in toegepaste gezondheidssignalen. Livongo verzamelt grote hoeveelheden gegevens over patiënten met chronische ziekten en gebruikt kunstmatige intelligentie om haar leden tips en duwtjes te sturen om hen te helpen gezonder te leven. Het heeft meer dan 500.000 diabetespatiënten ingeschreven en is van plan zijn diensten uit te breiden met hypertensie en gewichtsbeheersing. Met Livongo kan Teladoc dit decennium een ​​oogverblindende groei produceren.

Sea Limited

Last but zeker not least: beleggers die dit decennium op zoek zijn naar niet te stoppen aandelen met een rendementspotentieel van 500%, zullen het in Singapore gevestigde Sea Limited (NYSE: SE) niet over het hoofd willen zien. Het gekste van Sea is dat het niet één of twee, maar drie uitzonderlijk snelgroeiende operationele segmenten heeft. Degene die op dit moment de beste inkomsten vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) genereert, is de gaming-divisie. Terwijl driemaandelijkse actieve gebruikers (QAU) in 2020 met 72% zijn gestegen tot 610,6 miljoen, is het aantal QAU’s dat betalende klanten betalende met 120% gestegen tot iets meer dan 73 miljoen. Door de combinatie van mensen die door de pandemie in hun huis vastzaten en de boeiende games van het bedrijf, kon de digitale entertainmentdivisie vorig jaar $ 2 miljard aan aangepaste EBITDA produceren. Het tweede segment, en misschien wel het meest opwindende voor Sea, is het e-commerceplatform van het bedrijf dat bekend staat als Shopee. Sea richt zich voornamelijk op e-commerce in snelgroeiende opkomende markten, zoals Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Latijns-Amerika. Vorig jaar, toen mensen meer dan ooit naar online bestellingen gingen, verwerkte Shopee 2,8 miljard wereldwijde bestellingen met een totale waarde van $ 35,4 miljard aan handelswaar. Voor een bepaalde context stegen de bestellingen met ongeveer 133%, met een verdubbeling van de bruto handelswaarde. En het derde segment van Sea biedt digitale financiële diensten, voornamelijk in de regio’s met weinig banken waar Shopee actief is. Het sloot het jaar af met meer dan 23 miljoen betalende mobiele portemonneeklanten en zag de totale betalingen uit zijn digitale portemonnees $ 7,8 miljard bedragen. Tussen 2020 en 2024 zou de verkoop van Sea meer dan verviervoudigen, waardoor het een heel slimme plek is om je geld aan het werk te zetten.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.