--- ---

Koen Bender: Vonovia, Metro AG en Investor AB aandelen 2e helft 2019 | Visie en Tips 2019

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 12 juli 2019

Op donderdag 27 juni 2019 gaf Koen Bender weer zijn drie favorieten aandelen voor de 2e helft van 2019 prijs tijdens het “Visie en Tips” webinar van BNP Paribas Markets en De Financiële Telegraaf.

Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer staat bekend om zijn neus voor overnamekandidaten; ook nu hoopt hij met het aandeel Metro AG een mooie kandidaat te hebben gevonden. Met een Turbo Long op Metro (ISIN: NL0013574411) speelt hij in op een overname tegen een aantrekkelijk bod. Ook heeft hij het Duitse vastgoedaandeel Vonovia en het Zweedse Investor AB op zijn lijst met favorieten staan.

Favorieten Koen Bender:
1. Vonovia
2. Metro AG (Turbo Long, ISIN: NL0013574411, https://www.bnpparibasmarkets.nl/producten/NL0013574411/)
3. Investor AB

U kunt het gehele webinar via deze link terugkijken:
https://www.onlineseminar.nl/dft/webinar/26075/met-visie-en-tips-het-najaar-tegemoet?affiliate=BNP

Disclaimer
Dit webinar is een initiatief van BNP Paribas Markets. De opinies en visies die in dit online seminar werden gepresenteerd door Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer B.V.), Jim Tehupuring (ProBeleggen B.V.) en Nico Bakker (Bakker Technische Analyse Consultancy B.V. (BTAC)) omvatten hun persoonlijke opinie en vormen niet de mening of visie van BNP Paribas Markets. De in deze presentatie gegeven standpunten en vooruitzichten van Mercurius Vermogensbeheer B.V., ProBeleggen B.V. en BTAC en hun bestuurders geven zijn hun mening weer in de hoedanigheid van analist.

BNP Paribas en BTAC zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarin BTAC in ruil voor een financiële vergoeding technische analyse verzorgt en bepaalde promotionele activiteiten verricht. BNP Paribas en ProBeleggen B.V. zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarin ProBeleggen B.V. in ruil voor een financiële vergoeding bepaalde promotionele activiteiten verricht. BNP Paribas en Mercurius Vermogensbeheer hebben géén samenwerking waarbij Mercurius Vermogensbeheer een financiële vergoeding ontvangt. De beloning van ProBeleggen B.V. en BTAC staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met de specifieke aanbevelingen of standpunten in deze presentatie. BNP Paribas kan van tijd tot tijd producten uitgeven die dezelfde onderliggende waarden kunnen hebben als de financiële instrumenten besproken in deze presentatie. BNP Paribas heeft echter geen enkele betrokkenheid bij, op welke manier dan ook, invloed op, zeggenschap over of inspraak in de totstandkoming van de analyses van of namens Mercurius Vermogensbeheer B.V., ProBeleggen B.V. en BTAC of een aan hen gelieerde onderneming of persoon. BNP Paribas is niet verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en geschiktheid voor welke doeleinden dan ook en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in verband met de analyses van BTAC, ProBeleggen B.V. en Mercurius Vermogensbeheer B.V. een aan hen gelieerde onderneming of persoon.

Dit online seminar is bedoeld als informatie in algemene zin en is niet toegespitst op uw persoonlijke situatie. De informatie mag daarom nadrukkelijk niet beschouwd worden als een advies of als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen van beleggingsdiensten noch als een beleggingsadvies. Beslissingen op basis van de informatie uit dit online seminar zijn voor uw eigen rekening en risico. De informatie in deze presentatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel en te bespreken met uw beleggingsadviseur.

Ten tijde van deze presentatie hebben Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker in privé dan wel zakelijk mogelijk een positie in de besproken financiële titels dan wel financiële instrumenten gerelateerd aan de onderliggende waarden die aan de orde komen in deze presentatie:

Posities sprekers:
Jim Tehupuring had ten tijde van het webinar zakelijk een positie in Vopak en Aperam. Jim Tehupuring had ten tijde van het webinar privé een positie in Aperam en ING.
Koen Bender had ten tijde van het webinar zakelijk een positie in Vonovia, Metro AG en Investor AB.
Nico Bakker had ten tijde van het webinar zakelijk en privé geen positie in Aalberts, AMG en Sligro.

Deze presentatie is op 26 juni 2019 geproduceerd.

Geef een reactie