Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Correctie op gang? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 35

Onze excuses voor de geluidsproblemen, af en toe valt het geluid even weg bij Nico. We zullen hem volgende keer instrueren dichterbij de microfoon te zitten ;)

Deze week bespreken Rowan en Nico onder andere de afgeketste poging van de AEX om de 800 punten te doorbreken. Reden is de daling van ASML maar dat is niet het enige, de beurs lijkt in zijn algemeenheid wat te twijfelen.

Verder komen langs: de interne problemen bij Forfarmers, waarom verkoopt BAM haar Duitse tak en wat was er aan de hand bij de conference call van Gamestop?

De podcast is ook terug te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/episode/0pUJiQnhBtagiNezhbpnOi?si=l1NgFT1XQyqs4lEtRfeE9g&dl_branch=1

DeAandeelHouder is een nieuwswebsite waar u al het financiële nieuws kunt vinden. Met columns, video’s, aandelenanalyses en nieuwsberichten blijft u altijd op de hoogte en ontvangt u via gepersonaliseerde e-mails de laatste nieuwtjes over uw eigen aandelen.

Op zaterdag is er De Aandeelhouder op Zaterdag, waar u voor slechts €8,25 per maand kooptips, achtergrondinformatie en duiding krijgt.

U kunt zich inschrijven voor De Aandeelhouder op Zaterdag via https://www.deaandeelhouder.nl/abonnementen.

Wanneer u zich abonneert op ons youtube-kanaal ontvangt u automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#beleggen #investeren #aex

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.