Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursvisie week 11 2022. Hoe staat de beleggingsbarometer er voor? | Golden Crosses

De beleggingsmonitor kleurt nog steeds voornamelijk rood, ondanks de sterke opleving van de afgelopen beursdagen. De machtsstrijd in Oekraïne gaat gewoon verder, de FED heeft inmiddels de officiële rente verhoogd en nog vele verhogingen voor dit jaar aangekondigd. Daarnaast blijft het inflatiepercentage maar oplopen en komen er vanuit China nieuwe signalen van de verspreiding van een nieuwe Covid-variant. In deze video staan wij open voor verschillende perspectieven. Veel van hetgeen er op de financiële markten en in de geopolitiek gebeurt, is een illusie. Er zijn altijd meerdere werkelijkheden. Riemen vast en blijf kijken.

Voor meer achtergrondinformatie over edelmetalen en cryptocurrencies zoals Bitcoin verwijzen wij u door naar onze podcasts met Romany van der Moezel. Klik op deze link voor Podcast 1 ‘Geen bezit, wel gelukkig’: https://youtu.be/NzvaYNkUZ7Q en op deze link voor Podcast 2 “economie, geopolitiek & crypto”: https://youtu.be/J48MiaGBGsc

Waar bevinden we ons in de lange termijn cyclus van de bekende hedgefund manager Ray Dalio over het stijgen en uiteenspatten van het Amerikaanse c.q. westerse rijk? Wij bevinden ons nu in de fase van oorlogen en revoluties. Want volgens onze visie zitten wij al in Wereldoorlog III. Hoe stoppen wij deze eeuwenoude repeterende cyclus, zodat wij deze keer wel ontsnappen aan een wereldoorlog? De transitie van de wereld gaat snel komen, vooral met de stijgende grondstoffenprijzen en energie tekorten. Echter, wij blijven dezelfde fouten maken als in het verleden, wij leren te weinig. Mensen dienen in harmonie te leren leven met alles wat zich in en op deze aarde bevindt. Rusland mag de grondstoffen in zijn bodem niet voor zichzelf toe-eigenen. Evenals het Nederlandse gas niet van Nederland is. Een geheel nieuw denkpatroon dient zich aan als oplossing. Maar gaan wij dat op tijd inzien? Als een mens gezond is, heeft hij duizend wensen. Als hij ziek is, slechts 1. Als de mens in oorlogsgebied leeft, heeft hij maar 1 wens; VREDE. Men beseft pas wat echt belangrijk is, als men het niet meer heeft! Ook in deze video besteden wij nieuwe aandacht aan dit thema.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.