AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Video

woensdag, 18 juli 2018 12:21

Aandelenmarkten tonen optimisme | LYNX Marktupdate

Let op: beleggen brengt risico's met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Gisteren gaf de president van de Amerikaanse Centrale Bank Jerome Powell een verklaring over het monetaire beleid van de Fed aan het Amerikaanse congres. Volgens Powell is een geleidelijke verhoging van de rente, zoals men dat nu toepast, de beste aanpak. Verder gaf hij aan dat de Amerikaanse economie het de komende jaren goed zal blijven doen met een sterke arbeidsmarkt en een inflatie van rond de beoogde 2%.

De zorgen omtrent de handelsoorlog zijn even naar de achtergrond verdwenen. De aandacht van beleggers gaat nu vooral uit naar de kwartaalcijfers. Analisten verwachten voor Amerikaanse bedrijven een stijging van de winst met 20% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De vanochtend gepubliceerde cijfers van ASML waren sterk en de koers staat momenteel ruim 5% hoger. De chipfabrikant brengt de AEX weer een stapje dichter bij de jaartop rond 572 punten. Later deze week komen onder andere Unilever en Mircrosoft met de resultaten naar buiten.

Artikel: https://www.lynx.nl/kennis/artikelen/aandelenmarkten-tonen-optimisme/

Abonneer nu: https://goo.gl/ukhglM

Ontdek het LYNX Masterclass programma: https://goo.gl/KxG5JB .
Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via WhatsApp: http://bit.ly/2EhNR3M

Volg LYNX:
Website: https://www.lynx.nl/kennis/
Twitter: https://twitter.com/LYNXbeleggen
Facebook: https://www.facebook.com/LYNXonlinebeleggen/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/LYNX

Disclaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of - horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten.

De Aandeelhouder TV

maart 28, 2023

PROSUS in bodempatroon – 27mrt23

maart 28, 2023

SBM OFFSHORE in de rebound – 28mrt23

maart 28, 2023

Pharming: Koers verder omhoog of niet?

maart 28, 2023

Hoge marge en geen concurrentie voor nieuwe medicijn Pharming

maart 28, 2023

Olieprijs en Apple in de lift | 28 maart 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Gerelateerde video's

24 juni 2020 om 09:39

5 meest verhandelde valutaparen

23 juni 2020 om 09:39

Alles wat u nog niet wist over de Dow Jones Index

8 juni 2020 om 08:31

Wat is forex? Alles wat u moet weten

4 juni 2020 om 09:30

Wat zijn derivaten?

3 juni 2020 om 09:28

Wat is de RSI indicator?

Columns

Nieuw
28 mrt 16:28 Redactie

Aandelenmarkten in gevaar!

27 mrt 15:30 Matthias Baccino

Financiële onafhankelijkheid voor iedereen

27 mrt 11:21 Cees Smit

Column: Reserve Bankencrisis