AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Video

woensdag, 23 januari 2019 09:59

Aandelenmarkten rijp voor correctie & schrikreactie bij ASML | LYNX Marktupdate

Let op: beleggen brengt risico's met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Na enkele weken van koersstijgingen lijkt het sentiment weer te keren. Economische data uit Duitsland en China vielen tegen. Het IMF verlaagde tijdens het Wereld Economische Forum in Davos ook nog eens de groeiverwachtingen en waarschuwde voor de vele gevaren die op de loer liggen. Gisteren kwamen daar ook nog eens de zeer slechte cijfers over de bestaande huizenverkopen in de VS bij. De verkoop van bestaande woningen in de VS zijn gedaald naar het laagste niveau in ruim drie jaar.

Op het Damrak maakt ASML opvallende bewegingen. De Chipmachinefabrikant uit Veldhoven opende flink lager nadat het bekendmaakte dat het een flink lagere omzet verwacht in het lopende kwartaal. De brand bij een toeleverancier heeft een negatief effect van 300 miljoen euro op de omzet. In het tweede kwartaal zal dit grotendeels zijn goedgemaakt. Over heel 2018 zette ASML juist een recordomzet in de boeken van 10,9 miljoen euro, met een winst van 2,6 miljard euro

Artikel:

Abonneer nu: https://goo.gl/ukhglM

Ontdek het LYNX Masterclass programma: https://goo.gl/KxG5JB .
Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via WhatsApp: http://bit.ly/2EhNR3M

Volg LYNX:
Website: https://www.lynx.nl/kennis/
Twitter: https://twitter.com/LYNXbeleggen
Facebook: https://www.facebook.com/LYNXonlinebeleggen/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/LYNX

Disclaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of - horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten.

De Aandeelhouder TV

maart 23, 2023

BRENT OIL naar 80+ – 21mrt23

maart 23, 2023

PROSUS in de lift – 22mrt23

maart 23, 2023

ASMI 340 kantelpunt – 23mrt23

maart 23, 2023

Prosus knalt omhoog door cijfers Tencent

maart 23, 2023

Tencent verrast positief, de Fed niet | 23 maart 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Gerelateerde video's

24 juni 2020 om 09:39

5 meest verhandelde valutaparen

17 juni 2020 om 09:37

Hoe Wall Street hèt financiële centrum van de wereld werd

8 juni 2020 om 08:31

Wat is forex? Alles wat u moet weten

4 juni 2020 om 09:30

Wat zijn derivaten?

3 juni 2020 om 09:28

Wat is de RSI indicator?

Columns

Nieuw
23 mrt 09:50 Bas Heijink

AEX: Wordt dit een bearmarkt?

22 mrt 17:18 Redactie

Fed, Pharming, Ordina, Flow en Aegon

21 mrt 13:12 Redactie

Ordina: nog geen gelopen koers