Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

CAC 40 future (MFCN4): handelen op de Franse beurs

CAC 40 future (MFCN4): handelen op de Franse beurs
9 jul 2024 om 08:28

Geschatte leestijd: 6 minutes Frankrijk is na de Duitsland de grootste economie van de Europese Unie. De gebeurtenissen en bewegingen in deze markt hebben dan ook een niet te onderschatten invloed op de economie van de Eurozone.   De belangrijkste beursindex van Frankrijk is de CAC 40. In dit artikel leggen we uit hoe u kunt handelen op de CAC 40 index door middel van de CAC 40 future. Bent u op zoek naar een online broker om futures te handelen?  Klik dan hier. Wat is de CAC 40?De CAC 40 index is gelanceerd op 31 december 1987. Het is één van de belangrijkste aandelenindexen in Europa en weerspiegelt de prestaties van de 40 grootste beursgenoteerde bedrijven in Frankrijk, die genoteerd zijn aan de Euronext Parijs. In de beginjaren … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Laatste podcast

Premium analyses

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.