Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beurs start laatste week van juni hoger

Beurs start laatste week van juni hoger
24 jun 2024 om 06:58

Beleggers beginnen aan de laatste week van juni en de Amerikaanse beurzen lijken de eerste helft van 2024 af te sluiten op recordhoogtes. De Amerikaanse S&P 500 index steeg vorige week met 0,6% en noteerde zijn achtste positieve week in negen weken. Er zijn echter wat tekenen van uitputting verschenen, vooral bij marktzwaargewicht Nvidia, dat tegen het einde van de week een terugval liet zien. Nvidia daalde vorige week met 4% na twee opeenvolgende dalingen van meer dan 3%. De terugval vond plaats nadat Nvidia kortstondig Microsoft had onttroond als het meest waardevolle bedrijf in de VS. Toch heeft het enthousiasme rond kunstmatige intelligentie de markt dit jaar aanzienlijk gestuwd, ondanks het feit dat renteverlagingen behoorlijk zijn … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.