Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Nieuwe recordkoersen voor S&P 500 en Nasdaq Composite – hoogtevrees bij Dow Jones en Russell 2.000

Nieuwe recordkoersen voor S&P 500 en Nasdaq Composite – hoogtevrees bij Dow Jones en Russell 2.000
18 jun 2024 om 06:42

Het Amerikaanse Empire State Manufacturing Survey toonde gisteren een stijging van +9,6 naar een viermaandelijkse piek van -6,0, wat beter was dan de verwachte -12,5. Philadelphia Fed President Harker suggereerde dat één renteverlaging dit jaar passend zou zijn, terwijl Minneapolis Fed President Kashkari aangaf dat de Fed de tijd kan nemen om binnenkomende gegevens te analyseren voordat ze de rente verlaagt. De markt verwacht volgens de FedWatchTool van CME de kans dat de rente op 31 juli gehandhaafd blijft op 91,7%. www.cmegroup.com/markets/interest-rates/cme-fedwatch-tool.html De Amerikaanse aandelenmarkten sloten maandag hoger, met de S&P 500 Index stijgend met +0,77% richting 5.473 punten, de Dow Jones met +0,49% richting 38778 punten, … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.