Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandeelhouders DGB stemmen in met alle agendapunten

Aandeelhouders DGB stemmen in met alle agendapunten
16 mei 2024 om 16:26

 De jaarvergadering van DGB Group is donderdag akkoord gegaan met alle agendapunten. Dit bleek na afloop van de bijeenkomst.

“Na de AVA waren alle agendapunten goedgekeurd, wat een duidelijke consensus onder de aandeelhouders over de strategische richting en het bestuur van de groep onderstreepte”, zei DGB in een toelichting.

De aandeelhouders verleenden onder meer decharge aan de leden van de raad van bestuur van DGB en stemden in met de jaarrekening, ondanks het ontbreken van een accountantsverklaring.

Verder gaf DGB een presentatie over de vooruitzichten en het groeipotentieel van de CO2-markt en de positie van het bedrijf daarin.

Schattingen suggereren dat de markt in 2030 zou kunnen groeien naar 10 miljard tot 100 miljard dollar, aldus DGB, dat een “aanzienlijke toename van de vraag naar hoogwaardige CO2-certificaten van bebossingsprojecten” verwacht.

“Deze strategie sluit aan bij de toewijding van DGB aan duurzaamheid en behoud van biodiversiteit, met als doel aantrekkelijke rendementen voor investeerders te bieden en tegelijkertijd een positieve impact op het klimaat te hebben”, aldus het bedrijf. 


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers DGB Group

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.